Psychedelia.dk https://psychedelia.dk/forum/ |
|
Curring https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=17&t=20901 |
Side 1 af 1 |
Forfatter: | Farmand [ 17 sep 2007 17:18 ] |
Titel: | Curring |
Hej psy Jeg har et par spørgsmål omkring curring af ens tørrede topskud. Jeg er ikke klar over præcist hvor dette indlæg burgte placeres men har altså valgt dyrkning. 1: Hvad bruger i til at curre i og hvor langtid? Hvad er minimum tiden før i kan smage/lugte forskel? 2: Hvor kan man købe disse glas? Vil gerne have fat i nogle til curring, da jeg tror det er det optimale? ![]() De glas jeg søger skal dog gerne være meget større. Mvh Farmand |
Forfatter: | RuneK [ 18 sep 2007 17:11 ] |
Titel: | |
Hvis du søger lidt rundt på nettet er der en masse læsestof omkring det. Prøv at stave det "curing" istedet for "curring", så skulle det hjælpe. Det er åbenbart meget normalt at stave det curring på dansk, men det er forkert, det hedder altså curing. |
Forfatter: | Bismann [ 18 sep 2007 17:26 ] |
Titel: | |
Jeg har ikke selv den store erfaring med Curring, men hvis jeg var dig ville jeg finde nogle mørkere glas, evt. nogle beholdere der både er luft og lystætte, og så stille dem i køleskabet, hvis du bruger disse glas ville jeg sørge for at stille dem mørkt. |
Forfatter: | drkrogshoej [ 18 sep 2007 22:42 ] |
Titel: | |
sylte glas som dem du viser kan du købe hos isenkræmmere og større super markeder, i isenkram afdelingen. har flere bekendte der cure i glas som dem, efter hvad jeg har læst og smagt mig frem til ligger grænsen på smags forskel ved en 3 uger til 1 mnds tid. husk nu at åbne dem op og gi luft engang i mellem. ellers kan tupperware bøtter også bruges det vigtigste er bare det slutter tæt |
Forfatter: | Kaktus Klausen [ 18 sep 2007 23:47 ] |
Titel: | |
Piercer har ferie fra jer noobs ![]() Det hedder fermentering på dansk! http://da.wikipedia.org/wiki/Fermentering http://en.wikipedia.org/wiki/Curing_%28 ... rvation%29 Man begynder at fermentere sit produkt INDEN alt fugtighed er helt ude det. Ved fermenteringen opstår der varme og klorofyl nedbrydes. Man kan putte alt muligt sammen med produktet f.eks appelsinskræl eller vaniliestænger, mens det fermenterer og det vil optage noget af det. Dog ikke smagsmæssigt. Som Hyene skriver er det alfa og omega at HUSKE at lufte ud ofte i ens tætte glas/beholder alt efter hvor fugtigt man har lagt ud. Man kan også vandfermentere, det gøres mest med friske produkter og man skifter så bare vandet når det har fået farve. Husk lunkent vand så tricomerne ikke falder af og ikke for varmt. God fornøjelse mvh deres nazist-ferieafløser-moderator |
Side 1 af 1 | Alle tider er UTC + 1 time [DST ] |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group https://www.phpbb.com/ |