Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 03 aug 2025 11:14

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 5 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: Curring
Indlæg: 17 sep 2007 17:18 
Offline
Psychedelia Sponsor
Brugeravatar

Tilmeldt: 15 jul 2005 21:04
Indlæg: 1177
Hej psy


Jeg har et par spørgsmål omkring curring af ens tørrede topskud. Jeg er ikke klar over præcist hvor dette indlæg burgte placeres men har altså valgt dyrkning.

1: Hvad bruger i til at curre i og hvor langtid? Hvad er minimum tiden før i kan smage/lugte forskel?

2: Hvor kan man købe disse glas? Vil gerne have fat i nogle til curring, da jeg tror det er det optimale?

Billede


De glas jeg søger skal dog gerne være meget større.


Mvh Farmand

_________________
Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around?


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18 sep 2007 17:11 
Offline
Psychedelia Sponsor

Tilmeldt: 26 jul 2007 13:02
Indlæg: 332
Geografisk sted: København
Hvis du søger lidt rundt på nettet er der en masse læsestof omkring det. Prøv at stave det "curing" istedet for "curring", så skulle det hjælpe.
Det er åbenbart meget normalt at stave det curring på dansk, men det er forkert, det hedder altså curing.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18 sep 2007 17:26 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 29 mar 2006 02:27
Indlæg: 5100
Jeg har ikke selv den store erfaring med Curring, men hvis jeg var dig ville jeg finde nogle mørkere glas, evt. nogle beholdere der både er luft og lystætte, og så stille dem i køleskabet, hvis du bruger disse glas ville jeg sørge for at stille dem mørkt.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18 sep 2007 22:42 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 13 maj 2004 12:28
Indlæg: 866
Geografisk sted: KBH
sylte glas som dem du viser kan du købe hos isenkræmmere og større super markeder, i isenkram afdelingen.

har flere bekendte der cure i glas som dem, efter hvad jeg har læst og smagt mig frem til ligger grænsen på smags forskel ved en 3 uger til 1 mnds tid. husk nu at åbne dem op og gi luft engang i mellem.

ellers kan tupperware bøtter også bruges det vigtigste er bare det slutter tæt


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18 sep 2007 23:47 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 04 dec 2004 14:22
Indlæg: 2447
Geografisk sted: Schwiez
Piercer har ferie fra jer noobs :lol:

Det hedder fermentering på dansk! http://da.wikipedia.org/wiki/Fermentering
http://en.wikipedia.org/wiki/Curing_%28 ... rvation%29

Man begynder at fermentere sit produkt INDEN alt fugtighed er helt ude det. Ved fermenteringen opstår der varme og klorofyl nedbrydes.

Man kan putte alt muligt sammen med produktet f.eks appelsinskræl eller vaniliestænger, mens det fermenterer og det vil optage noget af det. Dog ikke smagsmæssigt.

Som Hyene skriver er det alfa og omega at HUSKE at lufte ud ofte i ens tætte glas/beholder alt efter hvor fugtigt man har lagt ud.

Man kan også vandfermentere, det gøres mest med friske produkter og man skifter så bare vandet når det har fået farve. Husk lunkent vand så tricomerne ikke falder af og ikke for varmt.

God fornøjelse

mvh
deres nazist-ferieafløser-moderator

_________________
Magien, er dig selv.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 5 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team