Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 26 sep 2020 00:28


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 07 sep 2020 16:07 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 07 sep 2020 15:39
Indlæg: 2
Hejsa alle,

Vi har købt et hus på Lolland med en god, stor og lukket grund til, så jeg tænker, at jeg skal til at prøve kræfter med lidt hjemmedyrket frilandsurt. Jeg har ikke de store erfaringer med at dyrke selv. Jeg er selv oprindeligt fra Lolland, og dengang, jeg boede der for 25 år siden, fik man bare en sæk pot af en af vennerne hen på efteråret :) Nu er det så payback-time, men jeg har brug for tips, tricks og svar.

1) Hvilken sort / hvilke frø skal jeg gå efter? Jeg vil helst have noget, der er lidt "opperen" - men i virkeligheden er jeg ikke til det alt for potente. Jeg er en halvgammel herre på snart 50, og hverken mine lunger eller mit hoved er til det vilde hosteskunk. Til gengæld er jeg et syrehoved, der godt kan lide farver, striber og vilde idéer :)

2) Hvor mange planter skal jeg gå efter, hvis jeg gerne vil have omkring 400 gram rygbart ud af det (det burde række til et års tid)?

3) Skal jeg bare sætte frø i jorden i starten af maj eller skal jeg starte med at spire dem indendørs - eller (helst) i et udendørs improviseret "drivhus" af en plastiskflaske med hul i toppen? Jeg vil ikke bruge drivhus - det giver for meget opmærksomhed ...

4) Hvornår skal jeg begynde og hvornår skal jeg høste?

5) Hvornår og hvordan kan jeg se, hvilke planter, der er hunner (og komme af med hannerne)?

6) Er der en idé i at købe feminiserede frø?

7) Hvad er godt/skidt ved auto udendørs?

8) Har hørt om en sort, der hedder Henkes Lolland - det lyder jo helt oplagt ift. geografien. Er det et godt valg?

9) Hvad synes I ellers, jeg har brug for at vide? :)

/InstantKarma


Top
 Profil  
 
Indlæg: 07 sep 2020 20:53 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 26 jun 2009 11:55
Indlæg: 2199
Geografisk sted: Casa Tranquila
1) Udendørs i DK er oftest lig med Indica domineret planter, der en fra Thy der hedder "frej". Det skyldes at indica hurtigere bliver færdige og dermed ikke står og modner i danske frost måneder. Det vil sige at du ikke får planter der kun er opperen. Der findes dog sativa sorter der efter bogen skulle være tilpasset dansk klima, men jeg har ikke selv prøvet den "purple passion".
Tilgengæld kan du høste planterne tidligere og dermed danne mindre CBD, hvilket gør at du stadig ikke får et helt stenet high: https://www.high-supplies.com/da/conten ... og-torring

2) Hvis du forspirrer indendørs, gøder korrekt og binder dine planter ned eller skærer dem til en gang undervejs, så burde du godt kunne få 400 gram ud af 10 planter. Regn med at halvdelen bliver hanner = 5 planter. 100 gram på hver kan godt lade sig gøre, hvis du gerne vil ryge lidt blade og ikke kun blomst. Hvis du ikke har tænkt dig at give dem særlig meget opmærksomhed, sol og kærlighed kan du godt nå lavere ned også skal antallet af planter jo op :)

3) Forspirring indendørs er især en god idé hvis du går med en sativa og det skader heller ikke på en indica plante :)

4) Det er længe siden jeg har høstet, men den eneste korrekte måde at vurdere det på er at kigge med et mikroskop (sådan en der zoomer med omkring 40x er fint), så kan du se krystallerne og når de går fra at være gennemsigtige til mælkehvid er THC niveauet højt. Når den går over til rødlig brun/amber så er der dannet CBD og det er det som gør dig sløv. Så hvis du gerne vil være high as kite, så høst før tid, især når du ikke går op i at det skal ligge dig i seng :) .

5) Hannerne har såmænd en art testikel :)

Billede

6) Ja, så kan du dyrke færre planter og være mere sikker på at de allesammen er hunner. Du har dog ingen garanti men hvis din forhandler er god, så kan det være pengene værd.

7) Auto = mindre udbytte pga. kortere vegetationsperiode. Fordelen er at du f.eks. kan være en fuld sativa variant på trods af dansk klima. Jeg vil dog altid anbefale det andet, hvis man har forberedt sig godt. Det er primært fornuftigt indendørs pga størrelsen, eller udendørs hvis man kommer sent i gang.

8 ) Sorter der er fremavlet i Danmark er at foretrække og dermed tror jeg at Henkes Lolland er et match :)

9) Læs op på forskellige former for misfarvninger, ofte kan man finde ud af hvad planten mangler udfra hvilken misfarvning der opstår. Hvis du vil booste planterne, findes der gødning målrettet cannabis vækst. Pas på med tilfældig gødning fra blomsterhandleren, det kan gøre mere skade end gavn, især når du har lollandsk jord, der sikkert har et fint næringsniveau til at starte med :) Hvis du kigger til dine planter kan det næsten ikke gå galt, især hvis du ikke køber en sort der helst vil bo i kilimanjaro bjergene :)

_________________
«Jeg tror, det er vigtigt med oplevelser, der taler til vores sanser, noget, der befrugter vores fantasi, som nærer tanken, og som kan gøre vores verden større.
Det er slet ikke så unyttigt endda.»
HKH Margrethe ll af Danmark


Top
 Profil  
 
Indlæg: 07 sep 2020 21:29 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 27 jan 2010 22:54
Indlæg: 174
https://psychedelia.dk/cf/

Her er en dansk guide til cannabisdyrkning, jeg synes den er super fin, og giver alt den basale viden du har brug for - uden at gøre det til en større kunstart at dyrke lidt pot :)


Top
 Profil  
 
Indlæg: 07 sep 2020 21:35 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 26 jun 2009 11:55
Indlæg: 2199
Geografisk sted: Casa Tranquila
Ahh sygt nok, mente også at psychedelia havde snakket om at overtage host af den, men kunne ikke finde linket. Hvis du læser den guide et par gange, så er du allerede rigtig godt med ja :)

_________________
«Jeg tror, det er vigtigt med oplevelser, der taler til vores sanser, noget, der befrugter vores fantasi, som nærer tanken, og som kan gøre vores verden større.
Det er slet ikke så unyttigt endda.»
HKH Margrethe ll af Danmark


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team