Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 26 feb 2021 21:22


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 30 aug 2017 12:58 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 05 jan 2012 01:50
Indlæg: 300
Hey folkens..

Jeg har (som så mange andre) siden jeg var 19år haft for vane at leve lidt over evne.. dvs.. jeg har optaget forbrugslån i banken til alt det som reklamerne lære os at vi ikke kan leve uden...

Nordea har en Chek-in-pakke hvor de giver ung kunder på 18-28år en betydeligt lavere rente end normalt (endnu en del i vores uddandelse hvor vi lære at bruge flere penge end vi tjener..)

Jeg har i årevis fået forhøjet mit lån og på sit højeste var jeg et godt stykke over 100´000 kr. i gæld til banken + regninger jeg glemte el. simpelthen ikke havde fået sat penge nok til side til..

men for nogle år siden så jeg Zeitgeist filmene og begyndte at lære om penge skabelse af private banker via gæld (også i Danmark hvis nogen skulle være i tvivl) + jeg valgte at åbne øjnene for systemisk vold og global ulighed..

Alt dette og meget mere fik mig til at betale min gæld ud og et ønske om en mere simpel levevis..

Jeg er bestemt langt fra perfekt og træffer ofte dårlige valg mht. dårlig kost og køber ting jeg entligt ikke har brug for.. men idag har jeg altid SPARET PENGE OP inden jeg bruger dem.. (ved godt at det er et fremmedord for de fleste i vesten idag..)

Som jeg ser det, bor vi i en verden med stor ulighed og vi lever højt på et økonomisk system der udnytter andre menesker og vores økostsyem..

Hvis vi antager at alle mennesker har ret til samme levestandart så kommer der til at ske nogle drastiske ændringer i fremtiden og istedet for VÆKST som politikerne råber om.. så er vi faktisk nød til ikke bare at have nul-vækst men negativ-vækst.. (vi i Danmark spiser på nuværende tidspunkt langt mere end vores del af "kagen")

Jeg har personligt lagt min kost om til Vegansk (agumenter: Dyrevælfær, Eget helbred og klimaændringer) og jeg har set en masse dokumentare og føler ikke længere at den nyeste gadget er vigtig, når den jeg har tjener mit behov..

Personligt tror jeg at vi kommer til at få en gigantisk global økonomisk krise og jeg ved med mig selv at jeg kan "leve på en sten" hvis jeg er nød til det og jeg elsker genbrug..(det giver bare mening)

jeg ved self. ikke om, el. hvornår krisen kommer men uden gæld og med lidt sat til side + at vide at man kan leve af ris og bønner el. kartofler (stort set alene, i årevis og at det er sundere end det mange af os spiser idag..) så jeg er ikke et nervevrag over hvad fremtiden måtte bringe som det kunne lyde til..

Faktisk er det er som om en sten er faldet fra mit hjerte ved at indse at mine fysiske behov kan ligge på et meget lille sted
og denne følese af at være oven på har givet mig en anderledes smerte opfattelse...

jeg føler ikke jeg har brug for de:
4000mg Paracetamol
+ 2400mg Ibuprofen
+ 600mg Tramadol jeg plejede at tage dagligt..

Jo, jeg har sadig ondt i ledene men det er nemmere at leve med når jeg ikke altid "føler mig presset" og når jeg ikke konstant har brug for extra penge, så tager jeg meget mindre overarbejde og giver min krop bedre tid til at hvile..

Mvh: Bright..

PS: Vær søde ikke at kommentere på min rodede forklaring men gerne på indholdet af mine opservationer..

BilledeBillede

_________________
If you do drugs ?
Don't let drugs do you !!!


Top
 Profil  
 
Indlæg: 22 okt 2017 21:33 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 22 okt 2017 12:25
Indlæg: 3
Ved ikke hvor du vil hen med denne lange omhandling vedr. overforbrug.
Men vi ser tingene forskelligt som mennesker, mest pga. miljø og arv, men også vores fysiske opbygning, der påvirker vores tilstedeværelse. Såsom at skulle spise en masse smertestillende piller, men det der fascinere mig, er vores forskelligheder, der laver et tankespind, der til tider er mere skadeligt for os end hvad godt er.

Jeg ved ikke om jeg er mere hårdfør eller bare snot dum på nogle punkter, men i min verden er det ikke smart at tænke på problemstillinger hele tiden og jeg fjerner mig fra Nyheder.
Fordi det påvirker mig negativt, at jeg hele tiden skal se endnu et terror angreb. For du kan intet gøre ved det og jo mere du græder snot over disse ting, des mere vinder disse typer på vores sorg.

Det jeg vil råde dig til at gøre, er at leve som du vil leve og gøre det du gerne vil, men det der er aller vigtigst, er at skiller dig af med negativ energi, som venner der egentlig ikke har noget positivt at sige. Begiv dig hellere i den anden grøft, der hvor positiv energi opvejer den negative og derved skaber en skøn følelse i dig.

Du kan sagtens leve på en sten, det hele handler bare om hvad du behøver for at være glad.
Jeg har mange gange håbet på at jeg kan tro på gud, men lige lidt hjælper det, for det er naivt at tro på noget du ikke kan se eller føle på. Jeg har bare et lyst sind og det bliver bedre for hver gang jeg bruger svampe!! :)


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team