Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Retningslinier for dette forum! Læs venligst før du poster!
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=7290
Side 1 af 1

Forfatter:  Dr. Phibes [ 20 feb 2004 19:00 ]
Titel:  Retningslinier for dette forum! Læs venligst før du poster!

Velkommen til Visionære Planter. Psychedelia's forum hvor der diskuteres dyrkning og brug af naturens gaver. Vi forsøger at holde en høj standard, derfor har vi nogle guidelines:

- Vi har diskuteret meget gennem årene, så husk at søge inden du poster. Så slipper du for at spørge om noget der allerede findes svar på, og vi slipper for at skrive det samme igen. Uddybende spørgsmål er selvfølgelig okay, men foretrækkes i et nyt topic med en henvisning til det gamle.

- Udsagn foretrækkes at være understøttet af videnskablig dokumentation, link eller billede.

Moderatorerne er generelt mod censur, men ligegyldige og ulovlige tråde/indlæg vil blive slettet asap.

Brug søgemaskinen - Vi opfordrer kraftigt til at man bruger søgemaskinen inden man poster et spørgsmål. Langt de fleste emner har været belyst før, så prøv lige om ikke du kan finde svar på dit spørgsmål via søgemaskinen inden du poster det. Søgemaskinen kan findes øverst på boardet, eller ved at klikke her. Herudover kan man også finde et væld af informationer på websteder som erowid.org og lycaeum, samt søgemaskinen http://www.google.com

Ingen prisdiskussioner - Lad være med at spørge om hvad forskellige svampe koster, og lad være med at spørge om andre kan få dem billigere end dig. Kort sagt, lad være med at snakke om priser på svampe!

Intet køb/salg - Hverken af lovlige eller ulovlige svampe. Forsøg på dette vil resultere i en advarsel, gentagne forsøg med bortvisning. Dette gælder over hele boardet, og dermed også her.

Ingen personlige angreb - Ingen gider læse jeres indbyrdes skænderier, så hold disse væk fra boardet!

Ingen direkte farlige forslag - Undgå venligst at foreslå ting som er direkte farlige! Hvis du er i tvivl om det du siger er farligt, så undlad venligst at præsentere det som værende fakta, og forsøg gerne på forhånd at indhente oplysninger om emnet andetsteds fra.

Hold dig til emnet - Undgå at poste off-topic. Dette gælder også selvom andre ikke kan finde ud af det!

Ingen Warez- Ingen fildelings links eller torrent links til programmer,film og lign. Links til youtube og andre streaming sites er tilladt.

Kommentarer til modereringen hører hjemme i PM - Hvis du er utilfreds med en bestemt moderator-handling, er vi (moderatorgruppen) altid villige til at genoverveje beslutningen, men undlad venligst at tage det op i det offentlige forum, skriv i stedet en privat besked til den pågældende.

Når indlæg forsvinder Nogle gange vil i opdage at jeres indlæg forsvinder. Dette kan evt.skyldes en gentagende overtrædelse af reglerne, hvor advarslerne ikke har hjulpet eller at indlæggene intet har med emnet at gøre :wink:

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/