Psychedelia.dk https://psychedelia.dk/forum/ |
|
You like Absint??? https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=6496 |
Side 1 af 1 |
Forfatter: | Iboga [ 20 nov 2003 00:12 ] |
Titel: | You like Absint??? |
Kan anbefale at, jer absint glade hoveder, lurer på en af de sidste sidder i M! for at være mere præcis side 122.... Der er lille guide til absint, dog ikke hjemmelavet, men der lidt at vælge imellem. Drak en del af "den grønne galskab" på Ibiza og det kan klart anbefales. :twisted: Btw, har læst et par emner ang absint, og der bliver der skrevet at det er ulovligt i DK!! Til genglæd lover M! at det er lovligt....!?!? Hvad er rigtigt? Resten af bladet er da også værd at kigge igemmen.. Damn....!!! *puurrrr* |
Forfatter: | noname [ 20 nov 2003 01:07 ] |
Titel: | |
Det er lovligt i dk, bare ikke med så højt et indhold af Thujon at du får en effekt ud af det... Men derfor kan det jo sagtens smage ganske glimrende. Mener den danske grænse er 10mg/l, correct me if I´m wrong... Er ikke helt síkker... |
Forfatter: | Optimus Crime [ 20 nov 2003 11:38 ] |
Titel: | |
og uden Thujoin får man sig bare en ganske normal brandert... thujoinen gør det sjove... |
Forfatter: | HopIFjordeN [ 20 nov 2003 12:54 ] |
Titel: | |
Skyd-Sven skrev: og uden Thujoin får man sig bare en ganske normal brandert... thujoinen gør det sjove... Eller et psykedelisk twist! |
Forfatter: | Zarathustra [ 20 nov 2003 15:27 ] |
Titel: | |
Det hedder "Thujon" og ikke "Thujoin" |
Forfatter: | BRB [ 20 nov 2003 15:48 ] |
Titel: | |
Så må man selv tilsætte lidt Malurt ![]() Mht. de absinth flasker i M!, så er de MEGA dyre. Har ikke selv tjekket priser rundt om i Danmark (vidste ikke det nu var lovligt), men dem deri er meget dyre. Så hellere køre lidt oftere til grænsen ![]() |
Forfatter: | Halifaxxx [ 20 nov 2003 17:05 ] |
Titel: | |
Den, af EU, fastsatte grænse for Thjonindholdet i absinth er 25 mg/ml. Det er rigeligt til at man kan mærke det og det er faktisk ikke lavere end indholdet var i frankrig under "La Belle Époque". Det er tjekkisk absinth, som er kendt for, på bekostning af smag og stort set alt andet, at tilsætte malurt i så store mængder at det er downright vammelt! /karma! |
Forfatter: | Halifaxxx [ 22 nov 2003 13:20 ] |
Titel: | |
Hey Child, eller Woody! Kaster i den ikke lige over til os i drivhuset? ![]() /karma! |
Forfatter: | йети [ 22 nov 2003 15:57 ] |
Titel: | |
Halifax666 skrev: Hey Child, eller Woody! Kaster i den ikke lige over til os i drivhuset? ![]() Jo, her kommer den! *kaster* *BANG* *KLIRR* HOV for pokker, der røg lige et par ruder! Jeg troede du stod parat til at gribe, Halifax ![]() ![]() |
Forfatter: | Halifaxxx [ 22 nov 2003 16:26 ] |
Titel: | |
Det ved du at jeg er Child! ![]() |
Forfatter: | LeSeiD [ 28 nov 2003 22:03 ] |
Titel: | |
Næh.. Lav i en frank i stedet..! Køb noget finsprit, tilsæt 50-100g malurt og lad det stå i et par uger, også en god filtrering!.. = Verdens mest klamme drik! Men hvis det lykkes at drikke den, bliver man satme godt ristet af Thujonen... |
Forfatter: | snufkin [ 10 dec 2003 12:20 ] |
Titel: | |
Hvor kan man købe fin sprit henner ? |
Forfatter: | Piercer2 [ 12 dec 2003 15:05 ] |
Titel: | |
Okay det er mega simpelt at lave Absinthe selv, faktisk lige så let som at lave sprit (hvilket desvære er ulovligt) I skal bruge følgene: 1stk varme legme der er vandtæt og kan vareme op til 50 grader C 1stk 25 L spand med låg 1stk 10 L spand der passer ned i den på 25 L 1stk vin balong på 25 L 6 kg sukker 1 pakke vingær (alm gær kan også bruges) 100G malurt noget stjerne anis og lakridsrod til smagen. Start med at opløse sukkeret i varmt vand (koges i en stor gryde) så det er helt opløst, så lader man det køle af og hælder det på vin ballongen. Når det er stuetemp. tilsætter man gæren og lukker vin balongen med den dertil indrettet prop m. ventil Det skal så stå i 3-4 uger og gære færdigt, når det er stoppet med at bobble i ventilen. Så tager du din 25 L spand og stiller noget i bunden så du kan stille din 10 L spand ind i den på 25 L uden at de røre hinanden. (her fra bliver det så ulovligt) Så fylder du dit mesk (sukker vin) ned i din 10 L spand og så lægger du dit varme legme ned i mesken og tænder, nu mangler du bare at sætte låg på din 25 L spand så det hele er lukket til. Nu skal det bare stå der og passe sig selv i nogle dage. Nu har du den fineste sprit, der pga. den langsomme destelering smager godt, du får på denne måde ikke en masse smags stoffer med som man normalt gør ved at destilere ved 74-78 grader. Når du så har destileret alt dit mesk skulde du gerne ha 2-3 Liter fin sprit, som du tilsætter malurt, stjerne anis og lakridsrod. (du kan også tilsætte andet- find evt. en opskrift på nettet) Når det så har trugget i nogle uger fjerner du malurten osv. hælder din nu temelig grumset og ildesmagene absinthe over i din destelations spand og giver det en tur til. Nu skulde du gerne stå tilbage med en let grøn sprit, den skal du fortynde en smule til 60 - 70% og du kan evt. tilsætte noget mere smag efter eget ønske. MVH Piercer :twisted: |
Side 1 af 1 | Alle tider er UTC + 1 time [DST ] |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group https://www.phpbb.com/ |