Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Rygning af Syrian rue/Peganum harmala
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=56488
Side 1 af 1

Forfatter:  JunkieDelux [ 04 jun 2020 00:05 ]
Titel:  Rygning af Syrian rue/Peganum harmala

Nu kan det godt være at jeg spørger dumt, men hvis nu man nu ryger syrian rue/peganum harmala, skal der så tages samme forholdsregler med hensyn til faste og feks medicin?
På forhånd tak :D

Forfatter:  Hector Salamanca [ 04 jun 2020 10:10 ]
Titel:  Re: Rygning af Syrian rue/Peganum harmala

Altså jeg har ikke haft tid til at faktatjekke, men ifølge det her link skulle det være en myte at ost og kød er farligt i kombinationen. Tilgengæld skal man ikke æde for meget inden et trip, og det tror jeg også gælder ved rygning.

https://wiki.dmt-nexus.me/FAQ#Is_a_MAOI ... raction.3F

I forhold til medicin er det præcis det samme, det er rigtig farligt at være på SSRI eller Stimulanser og indtage en MAO inhibitor! Serotonin syndrom kan man dø af eller få kontinuerlige negative effekter.

Kaffe går nok, men i den her tråd er der en der siger at han tror det gav lidt for meget alertness hvilket resulterede i et ubehageligt trip. https://www.dmt-nexus.me/forum/default. ... ts&t=28023

Den her side siger tilgengæld at man skal undgå ost og andet mad der indeholder tyramine hvis du ofte får ondt i hovedet/migræne. https://psychonautwiki.org/wiki/MAOI

Det er jo ikke svært at undgå de ting på psychonauts liste i et par dage, så man kan jo også sige better safe than sorry, når der ikke er mere tydelig guidelines på området. De fleste hurtige google resultater er sgu lidt noget pseudovidenskab i hvert fald.

Synes tilgengæld det giver mening hvis rygning skaber færre problemer end ayahuasca, fordi at maden og DMTen ikke metaboliseres fra samme udgangspunkt i kroppen. Men igen jeg er ikke læge eller biolog. Og har kun røget changa 2 gange (hvor jeg ikke fulgte noget HR nogen af gangene).

Det allervigtigste er at du holder dig fra at kombinere med SSRI/lykkepiller!

Forfatter:  Lille Rødhætte [ 04 jun 2020 17:25 ]
Titel:  Re: Rygning af Syrian rue/Peganum harmala

Jeg får associationer til udlevelse af mærkelige følelser.

Forfatter:  JunkieDelux [ 04 jun 2020 19:39 ]
Titel:  Re: Rygning af Syrian rue/Peganum harmala

Jeg er ikke på ssri, men er i behandling, så får en lille smule metadon, er der nogen som ved om det er et problem?

Forfatter:  JunkieDelux [ 07 jun 2020 21:37 ]
Titel:  Re: Rygning af Syrian rue/Peganum harmala

Kæft jeg føler mig uoplyst, anede ik der var maoi i changa. Jeg troede egentlig bare at det var krystal dmt tilsat lidt blade for smagens skyld. Det virker ret dumt, nu hvor jeg tænker over det, for det smager jo ad røv.
Jeg har røget changa mange gange mens jeg har været på metadon, så det spiller åbenbart ikke den helt store rolle, i hvert fald ikke for mig, om ik andet
Jeg har lige sat og læst en opskrift på changa, hvor de anbefaler yage i stedet for syrian rue, det skulle være mildere at ryge. Nogen der har erfaring med dette?
Grunden til jeg spørger er, at jeg så noget med terence mckenna, hvor han foreslog, at man kunne ryge syrian rue i et svampetrip og få nogle ret syrede oplevelser. Så tænkte om man ik lige så godt kunne ryge yage i stedet for, eller det er måske ikke potent nok til, at man kan ryge det og få den ønskede maoi effekt?
.

Forfatter:  JunkieDelux [ 07 jun 2020 21:59 ]
Titel:  Re: Rygning af Syrian rue/Peganum harmala

Jeg mener om bladene kan ryges som de er, eller om man skal lave udtræk af dem, lige som når man laver changa, før man får den ønskede maoi effekt. Før jeg kom på metadon, har jeg nemlig røget syrian rue, både på ayahuasca og på svampe, med helt fin virkning. Det er bare ik specielt rart, at ryge, så det kunne være fedt med et alternativ.
Vil da lige tilføje, at jeg ikke har tænkt mig og ryge hverken det ene eller det andet, før jeg er trappet helt ud af metadonen. Jeg har bare længe gået og tænkt om det var et totalt no go, når man var på metadon.

Forfatter:  leaf [ 10 jun 2020 08:17 ]
Titel:  Re: Rygning af Syrian rue/Peganum harmala

Jeg har god erfaring med at bruge Banisteripsis Caapi blade til at lave changa.

Forfatter:  JunkieDelux [ 17 jun 2020 08:38 ]
Titel:  Re: Rygning af Syrian rue/Peganum harmala

Er der nogen som har en forklaring på, hvordan jeg, når jeg får metadon, godt kan ryge maoi i feks changa, uden problemer, men hvis jeg drikker ayahuasca mens jeg er på metadon, så er det temmelig farligt?
Og tak for de gode råd

Forfatter:  Buttkraken [ 17 jun 2020 13:04 ]
Titel:  Re: Rygning af Syrian rue/Peganum harmala

det har været diskuteret herinde før, men så vidt jeg husker, kom der ikke rigtigt noget svar, kun teorier om at når du ryger din mao-i så er den hurtigt ude af kroppen igen imodsætningen til når du drikker ayahuasca så vidt jeg lige husker.
Har selv undret mig over hvordan jeg ikke kom galt afsted da jeg røg changa, mens jeg var på meth og mdma

Forfatter:  JunkieDelux [ 18 jun 2020 16:44 ]
Titel:  Re: Rygning af Syrian rue/Peganum harmala

Nej, jeg synes heller ikke rigtig jeg kunne finde noget info, som virkede bare lidt troværdigt. Det er vel også lige meget, bare så længe jeg ikke bliver syg af det. :) Jeg ville bare gerne have haft lidt viden om hvorfor og specielt hvor farligt det egentlig er, at ryge harmala frø, samtidigt :I

Forfatter:  MitLivMitValg [ 22 jun 2020 20:57 ]
Titel:  Re: Rygning af Syrian rue/Peganum harmala

Kan næsten med sikkerhed sige at der er et utal af tråde om det på dmt-nexus og bluelight :-) Jeg er tilhænger af Hectors mening mht better safe than sorry, selvom jeg sjældent formår at efterleve det :-D Derfor synes jeg at du ikke bør blande dmt/changa med medicin og stimulanter, ej heller ost og kød, bare for at være på den sikre side. Du kan sikkert godt slippe af sted med det, men man ved aldrig, og det er belastende at have sådan noget hængende i baghovedet når man tripper.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/