Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

krydstolerance?
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=56470
Side 1 af 1

Forfatter:  Kikseklapperen [ 25 maj 2020 13:32 ]
Titel:  krydstolerance?

Har fundet så mange opslag på nettet, der alle modsiger hinanden.

Har meskalin og svampe krydstolerance? Tænker at når meskalin er en Phenethylamid og psilocybin er en triptamin så burde der ikke være noget der? :hm:

Nogen der har efaring på området?

Forfatter:  Enspænderen [ 25 maj 2020 15:19 ]
Titel:  Re: krydstolerance?

Hvor ofte har du tænkt dig at tage stofferne? Hvis du for eksempel tager meskalin hver anden weekend, og svampe hver anden weekend, så tror jeg ikke at krydstolerance bliver noget problem.

Forfatter:  Hector Salamanca [ 25 maj 2020 18:28 ]
Titel:  Re: krydstolerance?

Tror enspænderen teoretisk set har ret. Men jeg tror vores psyke spiller en stor rolle og trips hver anden uge bliver hurtigt kedeligt eller modsat overtager vores liv i en uhensigtmæssig grad. Så synes på trods af at det kan lade sig gøre, at man skal lade være og holde mindst en måneds pause mellem trips. Det gør at man langt bedre kan lære noget af sine trips og holde øje med hvordan de påvirker ens dagligdag.

Forfatter:  Kikseklapperen [ 25 maj 2020 19:04 ]
Titel:  Re: krydstolerance?

Havde tænkt det som en weekend tur med drengene i sommerferien, sådan svampe lørdag og meskalin søndag. Eller ville det bare være spild af narko uden virkning?

Forfatter:  Fso [ 25 maj 2020 19:59 ]
Titel:  Re: krydstolerance?

Tror fint i vil få virkning på dag 2, men hvorfor ikke nøjes med at trippe lørdag og bruge søndagen på at nyde afterglowet, fordrøje oplevelsen og hygge sig over lørdagens oplevelser imens den står frisk for jer.
Eventuelt redosere og forlæng trippet lørdag - jeg har ikke prøvet meskalin så har ik nogen ide om at det er smart og starte med det også smide svampene på senere.
Men måske andre har prøvet?

Forfatter:  Kikseklapperen [ 25 maj 2020 21:12 ]
Titel:  Re: krydstolerance?

Tænker svampene som seriøst et trip, alla en decideret rejse i bevidstheden. Så nok mesca i en lille dose hvor der nok ikke sker specielt meget med bevidstheden, bare mere for udelukkende rekreativ brug. Bare fordi man indtager psy betyder ikke man skal decideret, dukke ned til bunden og se hvad man kan finde, det kan osse være "bare for sjov" hvis dosen er lav.

Forfatter:  Kikseklapperen [ 25 maj 2020 21:13 ]
Titel:  Re: krydstolerance?

Men fedt at høre det nok godt kan lade sig gøre :rocking:

Tak for svar btw

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/