Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 20 jul 2025 20:50

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 5 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 26 mar 2003 14:38 
Offline
In our memories
Brugeravatar

Tilmeldt: 01 okt 2000 01:01
Indlæg: 7066
Geografisk sted: København
Destillér!

Evt. lav malurt-ekstraktet med husholdningssprit, inddamp og bland det resterende op i vodka, eller hvad du nu bruger.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 26 mar 2003 18:51 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 17 okt 2000 01:01
Indlæg: 604
Jeg tror det er svært at fjerne den ekstrem bitre smag uden distilation.

Men man kunne måske: Lade malurten trække i alkohol - kun nok alkohol til at urten(malurt) er dækket. Lad os sige 10-15 g til 1-2 dl.
Den resterende alkohol lader du trække med anis og evt. andre urter (Kalmus er tidligere blevet brugt - dog ikke for smagens skyld).

Når trækketiden er ovre så bland de to væsker. tilsæt evt. lidt grøn frugtfarve for synets skyld.
Jeg ved ikke om den bitre smag reduceres, men det er da værd at prøve.


Bag efter


Top
 Profil  
 
Indlæg: 27 mar 2003 01:46 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 08 mar 2002 02:01
Indlæg: 63
Geografisk sted: Home sweet home
Hej alle sammen det er efterhånden et stykke tid jeg har snakket med jer sidst...

I mellemtiden er jeg rendt ind i et mindre problem som jeg håbede i kunne hjælpe mig med. For jeg har nemlig lavet nogle gode flasker absinth, problemet er bare det at malurt smagen er så bedsk at det er svært at drikke. Jeg ved ikke om nogen af jer har smagt smagen af malurt; men den er simpelthen så bedsk at det knap kan fåes ned.

Derfor kunne det være fedt hvis nogen af jer kender en god metode til at fjerne malurt smagen. Jeg har forsøgt med anis, dette hjalp en del; men jeg vil mene at det skal kunne smage bedre.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 05 apr 2003 22:50 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 23 jul 2002 01:01
Indlæg: 144
Geografisk sted: Dødens pølse
Har sagt det før og siger det igen.... buffo, det er det eneste der kan tage den grimme smag [img]images/smiles/icon_biggrin.gif[/img]


Top
 Profil  
 
Indlæg: 06 apr 2003 10:37 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 11 jul 2002 01:01
Indlæg: 52
Geografisk sted: Vejle
Jeg har prøvet at lade det trække med anis og andre urter, og det fjernede bestemt ikke smagen!

Jeg tror også at destillering er den bedste metode.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 5 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team