Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 21 jan 2021 04:00


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 06 feb 2018 15:40 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 08 nov 2017 22:53
Indlæg: 20
Hej psychedelia.

Jeg er en fyr på 19 år, som for 4 år siden, prøvede at ryge hash for første gang. Dette var en lille brun klump, blandet sammen med grillet tobak. Jeg tog ca. 6 sug af denne joint og fik det utrolig dårligt i ca. 15 min. Jeg kastede op, var ekstrem svimmel. Jeg havde det ikke dårligt efter disse 15 min. Så var alt som det samme igen.

Sidste gang jeg røg hash, for ca. ½ år siden. Jeg var ude at ryge med 4 venner, hvor 2 af dem havde taget hver sin joint med. Jeg tog ikke andet end 2-3 sug. Jeg kunne efter 1 min mærke at jeg fik det dårligt igen, og vidste hvad der skulle til at ske. Jeg kravlede fra vores ryge spot, til den nærmeste seng og kunne mærke hvordan min krop blev svagere og svagere. Jeg lå i denne seng i 5 timer, mens min nuværende kæreste passede på mig, mens jeg bare lå og kastede op. Jeg kunne ikke bevæge en finger, før jeg skulle kastede op.
Dagen efter skulle jeg kører i 1 times bil tur. Jeg havde en slags tømmermænd efter denne oplevelse. Tømmermændene forgik i ca. 2-3 dage.

Det skal lige siges at begge disse gange drak jeg alkohol, men det var ikke særlig meget alkohol. Måske 4 genstande. Lige siden sidste gang, har jeg aldrig ville røre Hash igen. Men jeg har virkelig brug for en forklaring og om det kan have haft en effekt på min dårlige hukommelse for tiden.

_________________
Hellere skide det ud, end at smide det ud


Top
 Profil  
 
Indlæg: 06 feb 2018 15:54 
Offline
Insane psychedelia user!

Tilmeldt: 05 nov 2010 00:23
Indlæg: 2819
Geografisk sted: Jupiter
Det kan sagtens være pga du har indtaget det sammen med alkohol, men det kan også være at du er ekstremt modtagelig for effekten. Jo oftere man har røget cannabis, jo mere kan man typisk holde til, men der er også særtilfælde. Kender flere der konsekvent får det som dig, og deres løsning har været at holde sig fra urten. Personligt tror jeg det er fordi cannabis vækker noget i en, og det bedste man kan gøre er at ligge ned og mærke hvad det vækker, gå ind i følelserne, selvom det er kvalme og lignende.

Jeg har en ven, der til nytår tog 1 (!) sug af en joint, hvorefter han fik en reaktion der lignede din, bare med voldsom angst oveni. Og han har tidligere i dit liv røget cannabis hver dag.

Havde også selv en lang periode i mine teenageår hvor jeg konsekvent fik det dårligt af at ryge hash.. Jeg blev så, mystisk nok, bare ved på trods af at jeg fik det så skidt. Har flere gange haft svær kvalme, balanceproblemer, sløret syn, svækket hukommelse, også i dagene efter.
Desuden har jeg flere gange haft fullblown psykedeliske oplevelser på cannabis, har oplevet dæmoner der ville gøre mig fortræd, set små mænd bygge en dæmning i min hals, så jeg ikke kunne trække vejret, følt at hvis den musik der kørte, stoppede, så ville jeg dø og alt sådan noget..

Det er ikke legetøj. Hvis du får lyst til at prøve igen, så prøv noget mild pot eller skunk, og så start med 1 sug, uden alkohol i blodet, vent 20 minutter og så tag et sug mere el. lign.

_________________
Jeg har aldrig haft problemer med at ramme klimaks, i amfetamin-påvirket tilstand.. Tværtimod. Jeg har engang fået udløsning af at trække i skinkelynet 4 gange/dryppe den af, efter jeg havde pisset.
- Halose 2018


Top
 Profil  
 
Indlæg: 06 feb 2018 16:57 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 03 maj 2010 12:37
Indlæg: 742
Ryger du cigaretter til hverdag? Måske du bare er blevet nikoblæst. Desuden forstærker alkohol virkningen, så det har nok bare taget røven på dig. Måske er det bare ikke noget for dig.

_________________
Men jeg kan intet huske om dette indlæg.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 06 feb 2018 17:02 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 11 mar 2010 13:47
Indlæg: 2590
Geografisk sted: Kolding
Det kunne måske også godt lyde som noget angst?
Det at du skriver: "Sidste gang jeg røg hash, for ca. ½ år siden. Jeg var ude at ryge med 4 venner, hvor 2 af dem havde taget hver sin joint med. Jeg tog ikke andet end 2-3 sug. Jeg kunne efter 1 min mærke at jeg fik det dårligt igen, og vidste hvad der skulle til at ske." kunne for mig godt lyde lidt som et mildt angstanfald?

_________________
Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 JEG HADER MIN FORSTAND, SÅ JEG SNIFFER HVAD JEG KAN Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍


Top
 Profil  
 
Indlæg: 06 feb 2018 21:45 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 08 nov 2017 22:53
Indlæg: 20
Angst kunne det måske godt være, da jeg måske har lugtet, at det godt kan være i mig. Men tror du, at angst har nogle refleks på om man kaster op?

_________________
Hellere skide det ud, end at smide det ud


Top
 Profil  
 
Indlæg: 20 mar 2018 09:57 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 26 feb 2018 09:48
Indlæg: 52
Geografisk sted: Månen
Der kunne måske osse være noget i klumpen som ikke burde være der. Men det er nok meget usansyneligt

_________________
???Falafelflødeis???


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 9 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team