Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 28 mar 2024 18:53


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 5 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 10 maj 2017 09:49 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 10 maj 2017 09:42
Indlæg: 0
Såh jeg bagte en hashkage forleden med noget Kashmir, brugte i alt 2g hash og kagen blev mega god, lavede noget lir med noget sådan hvid chokolade og farvestof... det blev skidegodt, og jeg "testede" lige kagen inden jeg lod kollektivet smage af den, og eftersom jeg lidt er en letvægter (mhs. til hash) så fik jeg en god skævert på... så jeg ved at kagen virker, men her kommer så det mærkelige... jeg har spist flere stykker siden dag 1, men har simpelthen ingen effekt fået ud af den, andre som har testet kagen siger også at effekten var svag (nok placeabo) eller intetvisende hvilket jo er lidt ærgeligt når jeg nu snakkede så godt for den efter første prøvespisning... jeg mistænkte først den smeltede chokolade for at måske arbejde imod min high, men efter lidt research lader det til at chokolade faktisk burde forlænge/forstærke hash'ens effekt.

Er der nogen der har oplevet noget lignene eller bare lige ved hvad der er sket?


Top
 Profil  
 
Indlæg: 10 maj 2017 17:37 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 22 dec 2016 18:28
Indlæg: 245
Går du fra at det er blandet godt.
Du skal regne med at spise så du får 0,1 - 0,2 g, hvis det er normal god hash der er brugt


Top
 Profil  
 
Indlæg: 10 maj 2017 18:25 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 23 dec 2014 23:50
Indlæg: 228
Geografisk sted: Nordjylland
...


Senest rettet af Freidrich Gauss 12 jul 2018 20:11, rettet i alt 1 gang.

Top
 Profil  
 
Indlæg: 11 maj 2017 00:12 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 10 okt 2016 22:30
Indlæg: 109
2 g hash er da alt for lidt i en kage hvis du spørg mig :D

_________________
Everything will be okay in the end.
If it´s not okay, it´s not the end.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 11 maj 2017 13:42 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 27 feb 2009 19:21
Indlæg: 1379
Måske har det ikke været så god en opskrift? Har mest erfaring med guldkakao, og det har svinget meget i kvalitet. Hash er følsomt overfor varme omkring 100 grader og op og hvor lang tid det får der, det kan være den har fået for meget, eller for lidt.

Her er et billede af det, det er lidt svært at følge i praksis (i hvert fald når man bruger gryde), men jeg har selv været glad for at have det i tankerne:
Billede

_________________
Tilgiv Tilbliv


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 5 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 24 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team