Ryhudaso skrev:
Min erfaring er at hvis man spiser skunk, fx i kage, skal man bruge ca. den dobbelte mængde i forhold til at ryge det.
Så tilbereder du ikke din skunk ordentligt. Mig og min ven lavede engang en kage med ca. 1,5 gram skunk (vi fik 1/4 del hver altså omkring 0,4 gram skunk hver), hvilket vi sagtens kan ryge over en aften. Men da vi bagte den kage der og spiste den, der fik jeg min vildeste cannabis oplevelse til dato! Og det var altså en af dagene efter roskilde festival, så det var ikke fordi min tolerance var i bund. Nærmere tværtimod.
Jeg vil nærmest betegne det som en ægte psykedelisk oplevelse, jeg mistede i hvert fald min opfattelse af tid i en helt ekstrem grad. Min vens krop låste sig fast i nogle minutter og jeg endte med at ligge alene ude på deres terrasse fordi det blev for intenst at være sammen med de andre.
Min erfaring siger mig at den bedste metode er at varme skunken op ved omkring 110 grader i ovnen i ca. 30 minutter. (decarboxylation:
http://herb.co/decarboxylation/). Derefter smid det i smeltet smør i en gryde ved middelvarme i ca. 10 minutter. Så er din smør klar til kagedejen. Doser omkring 0,1-0,3 g skunk per person alt efter tolerance. Hvis du dosere højere riscikere du i hvert fald at falde i søvn og/eller få værre bivirkninger som noia eller bræk. Det kan selvfølgelig også være dit livs oplevelse, men man skal i hvert fald ikke satse på at være social eller lignende hvis man går over 0,3 gram indtaget oralt!
Det her afhænger selvfølgelig også af styrken af ens udgangspunkt. Den skunk vi havde var købt på staden og jeg vurdere den til over middel!