Jeg ville ikke være glad for at lave det med skunk, men here goes. Rist skunken i smør (let gylden ikke sort), filtrer i metalsi, skyl evt med varm kakao (for at få det sidste med. Put ikke skunk i vandig/kakao, da det trækker vamle smagsstoffer ud, synes jeg. Du kan også bruge dit skunk smør i småkager, det bliver dejligt. Evt kan du skumme smøret først. Letteste måde at gøre det på er, at stille smøret i en gryde ved superlavt blus i et stykke tid, så går skumet tilbunds og kan filtreres fra eller man kan bare dekantere det klare smøre fra. Det klarede smør smager bedre og er ikke så let at brænde af, som det almindelige smør. HVIS du klarer dit smør, skal potten først ristes i det KLARE smør. Ikke før. Brug helst smør uden salt.
Er der spørgsmål, så spørg! [img]images/smiles/icon_smile.gif[/img]
[ 24 Januar 2003: Besked ændret af: Nietzsche ]
|