@Lina 1. ja, det kan virke sværere at dosere spisehash, men i virkeligheden skal man bare sætte sig ind i tingene, så har man lige så meget kontrol ved spisning som ved rygning. Man kan bare ikke sætte sig ind i tingene på den nævnte side, så vidt jeg kan se 2. Der advares mod for høje doser, men foreslås ikke nogle "sikre doser". Tvært i mod får vi for 117. gang guldkakao med 2 gram per kop, som er en ret høj dosis. Denne høje dosis ledsages så af en advarsel om at opvarme hashen. Den skal bare lige smeltes/ blandes med smøret, siges der. Det er forkert! Hashen skal varmes/svitses godt igennem. Dette sker for at omdanne cbd til thc. Gør man det lille trick kan man også klare sig med de lave doser, som f.eks. Sten Larris angiver. SL taler om en faktor 2-4 cannachem har set testresultater, som snarere lignede en faktor 10. Selv om 10 gange forøgelse af virkningen ved varmebehandling lyder lidt optimistisk, er der ingen tvivl om, at det er en ret god ide, at varme hashen igennem. 3. Læser man f.eks. i den høje kogebog, får man en hel del fif og råd, som gør hashspisning til et seriøst alternativ til rygning. Læser man på sitet du anbefaler, får man bare gentaget de sædvanlige ureflekterede råd, synes jeg.
mvh
|