Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 20 jul 2025 20:09

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 8 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 29 sep 2002 18:30 
Offline
Insane psychedelia user!

Tilmeldt: 29 maj 2001 01:01
Indlæg: 1867
Jeg har søgt lidt på board, og der er godt nok mange forskellige meninger om hvor mange g. malurt man skal bruge?!

Jeg har tænkt mig bare at kaste malurten i noget vodka, og så la' den ligge der et par dage. Men hvor meget malurt skal man bruge? Psyko forslog engang 1:2. Altså 100g malurt til 200ml absinthe. Jeg kan dog forestille mig det vil blive en ret stærk blandning?!

BTW har der nogen der har nogle gode forslag til bare at mindske den bitre smag? evt. citron skræller og i den stil?


Top
 Profil  
 
Indlæg: 29 sep 2002 19:43 
Offline
In our memories
Brugeravatar

Tilmeldt: 01 okt 2000 01:01
Indlæg: 7066
Geografisk sted: København
Lille advarsel... lad være med at blande Absinth med GHB! [img]images/smiles/icon_eek.gif[/img]


Top
 Profil  
 
Indlæg: 29 sep 2002 20:14 
Offline
In our memories

Tilmeldt: 18 jul 2000 01:01
Indlæg: 1323
Geografisk sted: Periferien af Århus
er det egentligt muligt at destillere ens blanding af malurt og sprit, og stadig få de aktive stoffer med?


Top
 Profil  
 
Indlæg: 29 sep 2002 21:24 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 07 aug 2000 01:01
Indlæg: 1461
Geografisk sted: Sjælland
@Tjille: Det er vist sådan den ægte absinth bliver fremstillet. Jeg kan ikke få søgefunktionen til at virke, men jeg mener at det er blevet diskuteret før. Det er ikke thujon der er bittert, men absinthin. Thujon har et lavere fordampings punkt end absinthin, så derfor kan man sagtens destilere thujon fra.

Istedet for al det besvær med destillation kunne man måske vælge en anden thujon holdig, men ubitter, urt, som f.eks rejnfan og gråbynke. Rejnfan og gråbynke vokser overalt og det er nok ikke for sent at plukke dem endnu.

Mvh
Ashoka


Top
 Profil  
 
Indlæg: 29 sep 2002 22:01 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 10 sep 2001 01:01
Indlæg: 2921
Geografisk sted: Danmark
Tjille : Det er præcist...

Daffy : jeg plejer at bruge 10-20 g. til max ½ ltr. vodka og så lade det trække i 2 dage. Så psykos dose er nok ikke helt ved siden af, men når den er så stærk så start med 1-2 shots så kan du evt. gå videre senere. Bare rolig, man vender sig til smagen. Og lad være med at blande det op, det bliver KUN værre!
God Fornøjelse
MVH. Christian


Top
 Profil  
 
Indlæg: 01 okt 2002 15:16 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 07 aug 2000 01:01
Indlæg: 1461
Geografisk sted: Sjælland
Jeg forstår ikke hvordan man kan vende sig til smagen. Mit hjemmelavede absinth er absolut det bitreste og klammeste alkohol jeg nogensinde har smagt. Er der nogen af jer der har erfaring med at destillere? Jeg gad godt at afprøve den her opskrift:

from "Dick's Encyclopedia of Practical Receipts & Processes", 19th century, as transcribed by Dale Pendell in "Pharmako/Poeia")

30 g wormwood
8.5 g hyssop
1.8 g calamus
6.0 g melissa
30 g anise
25 g fennel seed
10 g star anise
3.2 g coriander
Put the dry herbs in a large jar. Dampen slightly. Add 800 milliliters of 85-95 percent alcohol. Wine spirits make a better product than pure grain alcohol. Let steep for several days - a week is better - shaking occasionally. Then add 600 milliliters of water and let the whole macerate for another day. Decant off the liquid squeezing as much from the mass of herb as possible. Wet the herbs with some vodka and squeeze again. Recipe should give a little over a liter and a half of green liquor. It must then be distilled.
Color the distillate by again adding:

4.2 g mint
1.1 g melissa
3.0 g wormwood
1.0 g citron peel
4.2 g liquorice root
Let the herbs macerate for another three or four days. Decant, filter, bottle. Concentrated sugar syrup can be added.

Ash


Top
 Profil  
 
Indlæg: 09 okt 2002 14:28 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 22 aug 2002 01:01
Indlæg: 62
Geografisk sted: Kbh.
Dextrose> Er det pga. alkoholen at det er farligt at blande absinth og GHB.
Er det forøvrigt muligt at indtage absinth uden at det er opløst i alkohol [img]images/smiles/icon_confused.gif[/img]

Mvh. Indra [img]images/smiles/icon_smile.gif[/img]


Top
 Profil  
 
Indlæg: 09 okt 2002 15:12 
Offline
In our memories
Brugeravatar

Tilmeldt: 01 okt 2000 01:01
Indlæg: 7066
Geografisk sted: København
JA !!! [img]images/smiles/icon_eek.gif[/img]


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 8 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team