Psychedelia.dk https://psychedelia.dk/forum/ |
|
Absinth opskrift? https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=473 |
Side 1 af 1 |
Forfatter: | dd [ 29 sep 2002 18:30 ] |
Titel: | Absinth opskrift? |
Jeg har søgt lidt på board, og der er godt nok mange forskellige meninger om hvor mange g. malurt man skal bruge?! Jeg har tænkt mig bare at kaste malurten i noget vodka, og så la' den ligge der et par dage. Men hvor meget malurt skal man bruge? Psyko forslog engang 1:2. Altså 100g malurt til 200ml absinthe. Jeg kan dog forestille mig det vil blive en ret stærk blandning?! BTW har der nogen der har nogle gode forslag til bare at mindske den bitre smag? evt. citron skræller og i den stil? |
Forfatter: | Dextrose [ 29 sep 2002 19:43 ] |
Titel: | Absinth opskrift? |
Lille advarsel... lad være med at blande Absinth med GHB! [img]images/smiles/icon_eek.gif[/img] |
Forfatter: | TJiLLe [ 29 sep 2002 20:14 ] |
Titel: | Absinth opskrift? |
er det egentligt muligt at destillere ens blanding af malurt og sprit, og stadig få de aktive stoffer med? |
Forfatter: | Has Oak [ 29 sep 2002 21:24 ] |
Titel: | Absinth opskrift? |
@Tjille: Det er vist sådan den ægte absinth bliver fremstillet. Jeg kan ikke få søgefunktionen til at virke, men jeg mener at det er blevet diskuteret før. Det er ikke thujon der er bittert, men absinthin. Thujon har et lavere fordampings punkt end absinthin, så derfor kan man sagtens destilere thujon fra. Istedet for al det besvær med destillation kunne man måske vælge en anden thujon holdig, men ubitter, urt, som f.eks rejnfan og gråbynke. Rejnfan og gråbynke vokser overalt og det er nok ikke for sent at plukke dem endnu. Mvh Ashoka |
Forfatter: | jim fear [ 29 sep 2002 22:01 ] |
Titel: | Absinth opskrift? |
Tjille : Det er præcist... Daffy : jeg plejer at bruge 10-20 g. til max ½ ltr. vodka og så lade det trække i 2 dage. Så psykos dose er nok ikke helt ved siden af, men når den er så stærk så start med 1-2 shots så kan du evt. gå videre senere. Bare rolig, man vender sig til smagen. Og lad være med at blande det op, det bliver KUN værre! God Fornøjelse MVH. Christian |
Forfatter: | Has Oak [ 01 okt 2002 15:16 ] |
Titel: | Absinth opskrift? |
Jeg forstår ikke hvordan man kan vende sig til smagen. Mit hjemmelavede absinth er absolut det bitreste og klammeste alkohol jeg nogensinde har smagt. Er der nogen af jer der har erfaring med at destillere? Jeg gad godt at afprøve den her opskrift: from "Dick's Encyclopedia of Practical Receipts & Processes", 19th century, as transcribed by Dale Pendell in "Pharmako/Poeia") 30 g wormwood 8.5 g hyssop 1.8 g calamus 6.0 g melissa 30 g anise 25 g fennel seed 10 g star anise 3.2 g coriander Put the dry herbs in a large jar. Dampen slightly. Add 800 milliliters of 85-95 percent alcohol. Wine spirits make a better product than pure grain alcohol. Let steep for several days - a week is better - shaking occasionally. Then add 600 milliliters of water and let the whole macerate for another day. Decant off the liquid squeezing as much from the mass of herb as possible. Wet the herbs with some vodka and squeeze again. Recipe should give a little over a liter and a half of green liquor. It must then be distilled. Color the distillate by again adding: 4.2 g mint 1.1 g melissa 3.0 g wormwood 1.0 g citron peel 4.2 g liquorice root Let the herbs macerate for another three or four days. Decant, filter, bottle. Concentrated sugar syrup can be added. Ash |
Forfatter: | Indra [ 09 okt 2002 14:28 ] |
Titel: | Absinth opskrift? |
Dextrose> Er det pga. alkoholen at det er farligt at blande absinth og GHB. Er det forøvrigt muligt at indtage absinth uden at det er opløst i alkohol [img]images/smiles/icon_confused.gif[/img] Mvh. Indra [img]images/smiles/icon_smile.gif[/img] |
Forfatter: | Dextrose [ 09 okt 2002 15:12 ] |
Titel: | Absinth opskrift? |
JA !!! [img]images/smiles/icon_eek.gif[/img] |
Side 1 af 1 | Alle tider er UTC + 1 time [DST ] |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group https://www.phpbb.com/ |