Psychedelia.dk https://psychedelia.dk/forum/ |
|
Hashkage - hvordan? https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=43593 |
Side 1 af 1 |
Forfatter: | happyfarm [ 01 feb 2013 17:44 ] |
Titel: | Hashkage - hvordan? |
Hej ![]() Vi er tre gutter der har planlagt at lave en hashkage imorgen. Vi har kigget os lidt omkring på nettet, men det ville være rart, med gode retningslinjer fra erfarne personer. Vi vil derfor høre: - Hvor meget hash skal vi bruge, til tre personer i én kage? Og det er noget med, at hashen skal opløses i fedtstof, korrekt? - Hvor lang tid går der, før man får effekt ud af ovenstående mængde i foreslår? Skal man spise på tom mave? - OPSKRIFT!! - Ville være rart ![]() Mvh. Rygerbanden |
Forfatter: | Deliriouz [ 01 feb 2013 17:45 ] |
Titel: | Re: Hashkage - hvordan? |
Search and you will find. |
Forfatter: | Zh4d0w [ 01 feb 2013 17:49 ] |
Titel: | Re: Hashkage - hvordan? |
Google.. btw. velkommen til psy //Zh4d0w |
Forfatter: | incase [ 01 feb 2013 17:49 ] |
Titel: | Re: Hashkage - hvordan? |
Ja, hashen skulle gøre opløses i fedtstof. Du kan som udgangspunkt bare nolde dit hash ud i noget smeltet smør, og så ellers bare en i kage eller brownie blandning ![]() ![]() |
Forfatter: | Cannabiz [ 01 feb 2013 17:50 ] |
Titel: | Re: Hashkage - hvordan? |
Hashkage opskrift 125 g. god mørk chokolade evt. mørk Ritter sport m. nødder 150 g. hakkede hasselnødder 160 g. mel 1 tsk. bagepulver 4 spsk. kakao 2 spsk. vanilliesukker 250 g. Hash-smør 200 g. sukker 200 g. brun farin 6 æg (mellem størrelse) Evt. kakao og flormelis til glasur Bland feks. En slat Cognag/whisky i De hakkede nødder + et par dråber Japanske pebermynteolie dråber i (tar’ lidt af den grønne smag) HASH Smør!: ca. 10-15 g fint revet Skunk gennem dørslag, koges sammen med smør på en pande, for at få de aktive stoffer ind i smørret. Der er forskel på styrken i skunken så det kræver nok man har lidt styr på det forskellige typer. Tilberedning: I en foodprocessor hakkes chokolade og hasselnødder sammen. Mel, bagepulver, kakao og vanilliesukker blandes godt sammen i en skål. Smør, sukker og farin røres godt sammen i en røremaskine med piskeris påmonteret. Æg tilsættes et ad gangen under piskning, herefter melblandingen. Til sidst røres chokolade/nøddeblandingen i. Det hele hældes i en smurt form (30x40 cm) og bages ved 170 grader i 30-40 minutter afhængig af formens tykkelse - prøv med en nål, om der hænger noget ved. |
Forfatter: | Cannabiz [ 01 feb 2013 17:57 ] |
Titel: | Re: Hashkage - hvordan? |
Skal dog lige siges at det ikke er min opskrift ![]() Håber i nyder fnisekagen og får en god weekend ![]() |
Forfatter: | Psykofreak [ 02 feb 2013 11:41 ] |
Titel: | Re: Hashkage - hvordan? |
Cannabiz » 01 feb 2013 16:50 skrev: Hashkage opskrift 125 g. god mørk chokolade evt. mørk Ritter sport m. nødder 150 g. hakkede hasselnødder 160 g. mel 1 tsk. bagepulver 4 spsk. kakao 2 spsk. vanilliesukker 250 g. Hash-smør 200 g. sukker 200 g. brun farin 6 æg (mellem størrelse) Evt. kakao og flormelis til glasur Bland feks. En slat Cognag/whisky i De hakkede nødder + et par dråber Japanske pebermynteolie dråber i (tar’ lidt af den grønne smag) HASH Smør!: ca. 10-15 g fint revet Skunk gennem dørslag, koges sammen med smør på en pande, for at få de aktive stoffer ind i smørret. Der er forskel på styrken i skunken så det kræver nok man har lidt styr på det forskellige typer. Tilberedning: I en foodprocessor hakkes chokolade og hasselnødder sammen. Mel, bagepulver, kakao og vanilliesukker blandes godt sammen i en skål. Smør, sukker og farin røres godt sammen i en røremaskine med piskeris påmonteret. Æg tilsættes et ad gangen under piskning, herefter melblandingen. Til sidst røres chokolade/nøddeblandingen i. Det hele hældes i en smurt form (30x40 cm) og bages ved 170 grader i 30-40 minutter afhængig af formens tykkelse - prøv med en nål, om der hænger noget ved. Denne opskrift er vel så til en Roskilde camp på 50-100 menesker.. |
Forfatter: | snufkin [ 02 feb 2013 15:56 ] |
Titel: | Re: Hashkage - hvordan? |
Ja du skal IKKE bruge 10-15 gram skunk til tre personer, men det er du nok klar over. Der kan gå op til halv anden time før virkningen indtraffer, men normalt 45 min til en time. |
Forfatter: | Joe_biden [ 02 feb 2013 16:38 ] |
Titel: | Re: Hashkage - hvordan? |
2 gram 110-130'er hash, lav en kage som du normalt ville, put hashen i en grinder, eller morter og knus det til pulver(støv/pulver, det skal ikke kunne blive mindre) smid det i dejen og rør det rundt lige før du smider det i ovnen. det virker altid. lad vær at bage den ved temperaturer over 190 grader. good luck have fun. |
Forfatter: | Cannabiz [ 02 feb 2013 19:47 ] |
Titel: | Re: Hashkage - hvordan? |
Cannabiz » 01 feb 2013 16:50 skrev: Hashkage opskrift 125 g. god mørk chokolade evt. mørk Ritter sport m. nødder 150 g. hakkede hasselnødder 160 g. mel 1 tsk. bagepulver 4 spsk. kakao 2 spsk. vanilliesukker 250 g. Hash-smør 200 g. sukker 200 g. brun farin 6 æg (mellem størrelse) Evt. kakao og flormelis til glasur Bland feks. En slat Cognag/whisky i De hakkede nødder + et par dråber Japanske pebermynteolie dråber i (tar’ lidt af den grønne smag) HASH Smør!: ca. 10-15 g fint revet Skunk gennem dørslag, koges sammen med smør på en pande, for at få de aktive stoffer ind i smørret. Der er forskel på styrken i skunken så det kræver nok man har lidt styr på det forskellige typer. Tilberedning: I en foodprocessor hakkes chokolade og hasselnødder sammen. Mel, bagepulver, kakao og vanilliesukker blandes godt sammen i en skål. Smør, sukker og farin røres godt sammen i en røremaskine med piskeris påmonteret. Æg tilsættes et ad gangen under piskning, herefter melblandingen. Til sidst røres chokolade/nøddeblandingen i. Det hele hældes i en smurt form (30x40 cm) og bages ved 170 grader i 30-40 minutter afhængig af formens tykkelse - prøv med en nål, om der hænger noget ved. Denne opskrift er vel så til en Roskilde camp på 50-100 menesker.. |
Forfatter: | Cannabiz [ 02 feb 2013 19:53 ] |
Titel: | Re: Hashkage - hvordan? |
Cannabiz » 02 feb 2013 18:47 skrev: Cannabiz » 01 feb 2013 16:50 skrev: Hashkage opskrift 125 g. god mørk chokolade evt. mørk Ritter sport m. nødder 150 g. hakkede hasselnødder 160 g. mel 1 tsk. bagepulver 4 spsk. kakao 2 spsk. vanilliesukker 250 g. Hash-smør 200 g. sukker 200 g. brun farin 6 æg (mellem størrelse) Evt. kakao og flormelis til glasur Bland feks. En slat Cognag/whisky i De hakkede nødder + et par dråber Japanske pebermynteolie dråber i (tar’ lidt af den grønne smag) HASH Smør!: ca. 10-15 g fint revet Skunk gennem dørslag, koges sammen med smør på en pande, for at få de aktive stoffer ind i smørret. Der er forskel på styrken i skunken så det kræver nok man har lidt styr på det forskellige typer. Tilberedning: I en foodprocessor hakkes chokolade og hasselnødder sammen. Mel, bagepulver, kakao og vanilliesukker blandes godt sammen i en skål. Smør, sukker og farin røres godt sammen i en røremaskine med piskeris påmonteret. Æg tilsættes et ad gangen under piskning, herefter melblandingen. Til sidst røres chokolade/nøddeblandingen i. Det hele hældes i en smurt form (30x40 cm) og bages ved 170 grader i 30-40 minutter afhængig af formens tykkelse - prøv med en nål, om der hænger noget ved. Denne opskrift er vel så til en Roskilde camp på 50-100 menesker.. ![]() |
Forfatter: | bjerg [ 08 feb 2013 12:29 ] |
Titel: | Re: Hashkage - hvordan? |
alternativ til kage kan være popcorn hvor man kommer i olien har prøvet virker fint |
Side 1 af 1 | Alle tider er UTC + 1 time [DST ] |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group https://www.phpbb.com/ |