viewtopic.php?f=3&t=32370Dem her er ret frådderen - plus metoden med at bruge vand sammen med smør og hash virker helt fint.
"2 ) Riv/nol hashen ud som du ville gøre hvis det skulle ryges. Smørret vejes af for sig selv og smeltes i en kasserolle ved svag (!) varme. (Tilsæt her 1-2 deciliter postevand. Det vil hjælpe dig med at holde temperaturen under 100 grader, og det vil gøre vandfasen større og nemmere at se, når de skal skilles).
3 ) Tilsæt hashen til smør/vand-blandingen, hold varmen meget lav og smørret under konstant omrøring til hashen er helt opløst (det bliver den hvis du har købt en god nok kval., ellers må du si de sidste klumper fra). Dette tager et sted mellem 5 og 10 min.
4 ) Hæld smørret fra gryden og ned i et syltetøjsglas eller lignende. Lad det stå lidt, og det vil dele sig i 2 faser - en stivnet fedtfase øverst, og en flydende vandfase i bunden. Skil de to faser ad ved simpelthen at tage fedtpladen op, og hælde vandet ud, og smid derpå fedtet ned til sukkeret, tilsæt vanilleessens, og pisk det sammen med en håndmikser. Vandet smides ud. "