Opløs hashen i opvarmet presset appelsin saft og brænd det af i en work.. Vil det ikke kunne give det en god aroma?
Det kommer til at blive en ulækker og heterogen sjasket masse. Hvis du brugte ren appelsinolie ville det kunne lade sig gøre, men jeg tror det vil smage forfærdeligt og give en meget harsk røg.

Som Buttkraken foreslåer er en-eller-anden aromatisk urt nok den bedste vej at gå hvis du vil tilføre smag til hash. Plante dele derimod er relativt lette at præge med en smag, du skal faktisk bare lagre det i et glas med det du ønsker det skal optage smag fra (som snaps..). Til en hvis grad er det kun fantasien der sætter grænser, men hvis det er specielle smage er det bedst hvis du kan få fat i noget der har været i vand nogle dage umiddelbart efter høst så meget af den oprindelige aroma er forsvundet.
Jeg har bl.a. oplevet vandtørret skunk præget med bacon-smag (selvom det måske mindede mere om røget skinke..) som faktisk var okay - om ikke andet var det specielt.