Første gang jeg prøvede, var i sidste uge sammen med 4 venner

Vores fremgangs måde var følgende:
- En halv bøtte/æske (Hvad man nu vil kalde det) færdig kage blanding (375 g.)
- Vand tilsættes som fremgangs måden på pakken.
- Smør kommes i en gryde og smeltes, hvor efter vi kom 5,5 gram (Rigtig god) hash i og rørte rundt, til det var ``opløst´´ i smøren

- Smøren (med hash), hældes i dejen og blandes godt.
- Dejen hældes i en form og sættes i ovnen ved 150 grader i 35-40 minutter (mener jeg nok(Som opskriften på bøtten sagde).
- Kagen tages ud, køler af og spises.
Du bruger samme fremgangs måde som jeg gør. Dog finder jeg mængden helt absurd, hvis det er "RIGTIG GOD" hash. Jeg bruger selv 0.2 - 0.3 per person, og det er nok til jeg bliver godt skæv. Så hvis der sidder i nybegynder derude, så ville jeg nok forslå at i bruger en noget lavere dosis!

Men ellers tror jeg godt på i har været helt skudt af sted med den mængde:D
Effekt på mig:
- Effekten begyndte at indtræffe efter omkring 1,5-2 timer, og blev derefter ved med at stige. Kagen blev indtaget omkring kl. 22.00 (5,5 gram / 4 personer = 1,375 gram pr. pers.) og effekten blev vildere og vildere (Med de vildeste grineflip) ind til omkring kl. 5

Jeg kan kun siges at det helt sikkert var den vildeste oplevelse jeg har haft med hash
