Psychedelia.dk https://psychedelia.dk/forum/ |
|
HJÆLP TIL HASH OG KAKAO!?! https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=37843 |
Side 1 af 1 |
Forfatter: | Newbie124 [ 08 aug 2011 16:20 ] |
Titel: | HJÆLP TIL HASH OG KAKAO!?! |
Hej om lidt skal mig og min ven lave kakao med hash. Vi har tænkt os at lave varm kakao, og så smelte noget smør. Så putter vi hashen i smøret når det er smeltet og derefter hælder vi det i kakao'en. Og lige til info har vi tænkt os at lave 2 kopper.. Og nu til spørgsmålene: 1. Hvor meget smør tror i man skal bruge? 2. Hvor lang tid skal hashen være i den smeltede smør før man hælder det over i kakao'en? |
Forfatter: | Halose [ 08 aug 2011 16:25 ] |
Titel: | Re: HJÆLP TIL HASH OG KAKAO!?! |
Jeg ville bruge noget tung chokolade istedet, med højt kakaoindhold. Med den fremgangsmåde der kommer smøren sikkert til at lægge sig som en klam hinde af slam i toppen af kruset, og tro mig, det smager af røv! |
Forfatter: | Røvkussen [ 08 aug 2011 16:28 ] |
Titel: | Re: HJÆLP TIL HASH OG KAKAO!?! |
1: Du skal ikke bruge smør! det smager afskyeligt og giver halsbrand. Brug i stedet rigtig chokolade, med et højt indhold af kakao ca 70% eller derover. Opløs cannabissen i det, i et vandbad, og hæld mælk i bagefter, til du får den ønskede 'tykkelse' på kakaodrikken. På denne måde får du en skide go kop kakao. Velbekomme. ![]() Hvis du alligevel har tænkt dig at gøre det med smør, så brug så lidt af dette som muligt - kun lige nok til at di hash kan opløses der i. Hashen skal ikke have særlig lang tid ~2min ca. |
Forfatter: | Ulla [ 08 aug 2011 17:44 ] |
Titel: | Re: HJÆLP TIL HASH OG KAKAO!?! |
Jeg har selv brugt smør, og det er rigtigt at det godt kan blive lidt gustent hvis du bruger for meget.. Men ellers synes jeg det er okay, så længe det ikke står for længe, da smøren falder til bunds ![]() |
Forfatter: | RødhåretM [ 08 aug 2011 18:26 ] |
Titel: | Re: HJÆLP TIL HASH OG KAKAO!?! |
Jeg foreslår at du først opløser det i smør, og derefter lægger chokolade i, det får en super lækker konsistens, og du kan let hælde det op i bagefter. HUSK ikke varm smøret/chokoladen så det bliver over 50 grader når du skal lægge tjalden i, det brænder thc'en. |
Forfatter: | RødhåretM [ 08 aug 2011 18:27 ] |
Titel: | Re: HJÆLP TIL HASH OG KAKAO!?! |
Jeg foreslår at du først opløser det i smør, og derefter lægger chokolade i, det får en super lækker konsistens, og du kan let hælde det op i bagefter. HUSK ikke varm smøret/chokoladen så det bliver over 50 grader når du skal lægge tjalden i, det brænder thc'en. |
Forfatter: | SortSnog [ 11 aug 2011 14:37 ] |
Titel: | Re: HJÆLP TIL HASH OG KAKAO!?! |
RødhåretM skrev: Jeg foreslår at du først opløser det i smør, og derefter lægger chokolade i, det får en super lækker konsistens, og du kan let hælde det op i bagefter. HUSK ikke varm smøret/chokoladen så det bliver over 50 grader når du skal lægge tjalden i, det brænder thc'en. Sikke noget vrøvl. Blandingen skal netop varmes for at decarboxylere THC-COOH for at give THC. |
Side 1 af 1 | Alle tider er UTC + 1 time [DST ] |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group https://www.phpbb.com/ |