Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Økonomien ved rent skunk
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=33775
Side 1 af 1

Forfatter:  Crappysen [ 31 aug 2010 22:56 ]
Titel:  Økonomien ved rent skunk

Hey Psychedelia

Dette er så mit første indlæg hehe :)

Jeg vil vide om det er meget dyre at ryge rent skunk i joint, og hvor meget skal der egentlig til før sådan en rizla bliver ordentlig fyldt?

Jeg er kun weekend ryger, så jeg tænkte på om 1000kr skunk kunne holde til et par måneder?

Tak på forhånd :)

Forfatter:  Mr.Pink [ 31 aug 2010 23:00 ]
Titel:  Re: Økonomien ved rent skunk

Du vil vide om det er meget dyre at ryge skunk i joint ? i forhold til hvad ? admindelig joints med tobak og hash ?

Hvor meget der skal til før en rizla bliver fyldt ? jamen det kommer da and på hvor stor en joint/ cones du laver.
Og jeg vil slet ikke anbefale rizla, hvis der ikke er andet så tag det grå/ slim

Ja hvis du kun ryger i weekenden vil for 1000kr skunk være nok til en måned, men
det kommer self også and på hvor dyr skunken er os.v men er dem du køber det af fair, og er kvaliteten fair,
burde der være mere end til 1 måned, meget mere.

Køb dig en grinder med til, så bliver det hele nemmere.
go ryger

Forfatter:  Crappysen [ 31 aug 2010 23:02 ]
Titel:  Re: Økonomien ved rent skunk

Okay tak :) en måned lyder så ikke af specielt meget, havde håbet på 2 men fair fair...

Det andet blev lidt sjusket, det var egentlig det du svarede på som var mit overordnet spørgsmål!

Mange tak og go ryger selv da ;)

Forfatter:  T-1337 [ 31 aug 2010 23:04 ]
Titel:  Re: Økonomien ved rent skunk

Da du kun er weekendryger regner jeg ikke med at din tolerance er specielt høj. Så derfor hvis du ruller rene skunk joints, behøver du jo ikke ryge en hel joint i ét træk :) Du kan altid ryge lidt og så slukke den og tænde den op senere :)

Forfatter:  Crappysen [ 31 aug 2010 23:11 ]
Titel:  Re: Økonomien ved rent skunk

hehe det har du ret i... jeg har lige røget omkring de der 4 joints hver dag, men det føltes sku for stenern efter noget tid at det bare blev den daglige rutine. og nok heller ikke så smart når jeg er en 15årig knægt :)

Forfatter:  Bismann [ 31 aug 2010 23:20 ]
Titel:  Re: Økonomien ved rent skunk

Det er billigere at ryge rent skunk fremfor blandet med tobak, forudsat at du putter lige meget skunk i. Lav mindre joints, man kan få smoking, OCB, og lign. i normal size, altså ikke de velkendte 'king size', man normalt ruller joints med, men papir til hjemme-smøgs-rullerne, som ikke er så tykt som rød Rizla. Alternativt kan du klippe king size papiret til. Rist evt. lidt tobak til at have i bunden af jointen, hvis det skal være økonomisk. Og anskaf en 0,1/0,01 vægt, klart det smarteste valg jeg har gjort økonomisk set mht. cannabis. Ellers ender man sku næsten altid med at under/overdosere jointen ift. ens behov, og man kan bedre holde øje med ens tollerence.

Forfatter:  Mr.Pink [ 01 sep 2010 14:37 ]
Titel:  Re: Økonomien ved rent skunk

Ja hvis du er 15 år skal du nok ikke ryge vær dag, så det er rigtig godt at du har trappet det ned.
Faktisk burde du holde den på en gang om måneden hvis du kan, men jeg kender følelsen af at ville ryge alt for godt.
Men pas på med ikke at havne i det fandens misbrug, vil ikke komme med den helt store moralprædike, men det har
lavet mit liv om til lort fordi jeg var så dum at misbruge.. ens hjerne kan sku ikke lide det og slet ikke i sådan en ung alder ( no offence )
Men det er godt at høre du passer på dig selv :)

til topic -
som BisMann sagde er det en god ide hvis det skal være økonomisk at anskaffe sig en vægt,
så kan man lave joints der passer til præcis ens behov og man lære sin grænse at kende.

Udover det lære du også kvaliteten på skunk meget bedre at kende.
Hvis du f.eks proppede 0,4 g skunk i en joint med noget lemon haze og blev godt skæv,
og senere propper 0,4 i af noget northern light og ikke bliver lige så skæv, kan du jo ligge 2 og 2 sammen ;)
Lidt dårligt forklaret med du ved vel hvad jeg mener hehe

Forfatter:  Malfunction [ 02 sep 2010 08:17 ]
Titel:  Re: Økonomien ved rent skunk

Du skal godt nok være sikker på at det er noget ordenligt tør skunk du får fat i hvis det skal ryges helt rent i en joint. Som regel bliver det mere et irriterings moment under nydelsen at man skal sidde og tænde og brænde og suge for livet løs for at få det til at brænde.
Desuden mener jeg selv at skunkens gode smag bliver boosted af lidt tobak hvis det selvfølgelig er ordenligt ristet :) - smag og behag :)

Forfatter:  Mr.Pink [ 02 sep 2010 09:49 ]
Titel:  Re: Økonomien ved rent skunk

Ja som du selv siger så smag og behag,
hvis skunk ikke er tørret ordenligt kan en tur i grinderen og 5 timers ventetid tit gøre tricket ( har jeg oplevet )

Forfatter:  Malfunction [ 03 sep 2010 08:24 ]
Titel:  Re: Økonomien ved rent skunk

eskapisme skrev:
Ja som du selv siger så smag og behag,
hvis skunk ikke er tørret ordenligt kan en tur i grinderen og 5 timers ventetid tit gøre tricket ( har jeg oplevet )


Det plejer også at være den mest optimale virkning her - ellers bare i et glas og så en saks og så de 5 timers venten i spænding på at smage de nye herb :D

Forfatter:  noname [ 03 sep 2010 09:08 ]
Titel:  Re: Økonomien ved rent skunk

eskapisme skrev:
Ja som du selv siger så smag og behag,
hvis skunk ikke er tørret ordenligt kan en tur i grinderen og 5 timers ventetid tit gøre tricket ( har jeg oplevet )


Puha, hvis ikke din gren er ordentlig tør er det en krejler, der har solgt et ufærdigt produkt til dig. Skunk skal modnes efter det er tørret, ellers er smagen harsk, og det hjælper ikke noget at grinde det, eller tørre det i mikrobølgeovnen...

Forfatter:  Mr.Pink [ 03 sep 2010 16:19 ]
Titel:  Re: Økonomien ved rent skunk

Tror du misforstår mig noname, jeg har før købt skunk som har været lidt fugtigt idet,
det har slået godt nok ( altså været en god ryger ) men smagen og måden den brænder på var ikke helt i top.

Har erfaret at en tur i grinderen ( ikke mirkobølgeovnen ) og en 24 timer kan gøre tricket forbløffende.
Men det har vel noget med erfaring at gøre, altså du har nok bare været så heldig at få noget der var iorden vær gang :)
Det er også sjælent jeg løber ind i sådan noget skunk, men som sagt når jeg gør har overståene altid virket for mig.

Forfatter:  BryGs [ 03 sep 2010 19:08 ]
Titel:  Re: Økonomien ved rent skunk

eskapisme, pointen er at skunken skal curres i uger/måneder efter den er tørret, for at nedbryde klorofyller og opnå optimal smag. Hvis det så ikke engang er tørt, hjælper det nok ikke kun at grinde og tørre det i 5 timer. I hvert fald ikke på smagen.

Forfatter:  Mr.Pink [ 03 sep 2010 19:12 ]
Titel:  Re: Økonomien ved rent skunk

Jamen så ved jeg virkelig ikke hvorfor det både brænder og smager bedre når jeg gør det ?
Jeg kan jo prøve at optage det næste gang jeg løber ind i det, og vise det herinde, så kan man idetmindste se det brænder bedre.
Men altså øhm.. når jeg bliver bjælleskæv ? så mig om det.

Forfatter:  Xtreme [ 03 sep 2010 19:26 ]
Titel:  Re: Økonomien ved rent skunk

eskapisme skrev:
Jamen så ved jeg virkelig ikke hvorfor det både brænder og smager bedre når jeg gør det ?
Jeg kan jo prøve at optage det næste gang jeg løber ind i det, og vise det herinde, så kan man idetmindste se det brænder bedre.
Men altså øhm.. når jeg bliver bjælleskæv ? så mig om det.

Et lille gæt ville være at vandet fordamper og det derfor brænder bedre, men det er kun et gæt :wink:

Forfatter:  Mr.Pink [ 03 sep 2010 19:45 ]
Titel:  Re: Økonomien ved rent skunk

Det tænkte jeg også på, men nogen gange tror jeg nu mere at det
får tilføjet fugt via moder natur, og ikke fordi det ikke er tørret eller modnet godt nok

Der hvor jeg køber det,
for det som regel lov til at ligge udenfor i noget tid inden det bliver solgt,
( ikke i lang tid og de fleste kender vist stedet )
måske kunne det på nogen måder påvirke det ? det ved jeg ikke.
Men det er jo heldigvis ikke svært at bedømme om det er godt nok,
man kommer det jo bare i pipen ;)

Ved ikke om det kan påvirke det, det tvivler jeg nu selv lidt på.

Forfatter:  Shen [ 05 sep 2010 17:02 ]
Titel:  Re: Økonomien ved rent skunk

Selvom det er offtopic, vil jeg lige se om jeg kan rede misforståelsen ud. Væske er det der gør at det ikke kan ryges. Det er jo logisk nok, ikke? Klorofyl (det pigment der gør bladene grønne, og hjælper i en proces i planten jeg ikke kan huske ved at absorbere lys) får det til at smage som grønsager. Det skal dog bruge lys for at forblive i den fase som gør det grøn, og derfor kommer man det i glas, og stiller det i mørke. Mindre klorofyl = Bedre smag! :D

Jeg kan forestille mig at eskapisme ikke generes af klorofyl, fordi han enten aldrig har fået noget godt uden, eller kun har fået godt uden klorofyl.

Forfatter:  TAP [ 05 sep 2010 17:16 ]
Titel:  Re: Økonomien ved rent skunk

Shen skrev:
Selvom det er offtopic, vil jeg lige se om jeg kan rede misforståelsen ud. Væske er det der gør at det ikke kan ryges. Det er jo logisk nok, ikke? Klorofyl (det pigment der gør bladene grønne, og hjælper i en proces i planten jeg ikke kan huske ved at absorbere lys) får det til at smage som grønsager. Det skal dog bruge lys for at forblive i den fase som gør det grøn, og derfor kommer man det i glas, og stiller det i mørke. Mindre klorofyl = Bedre smag! :D

Jeg kan forestille mig at eskapisme ikke generes af klorofyl, fordi han enten aldrig har fået noget godt uden, eller kun har fået godt uden klorofyl.


Tænker du på fotosyntesen?

Forfatter:  Bismann [ 05 sep 2010 18:59 ]
Titel:  Re: Økonomien ved rent skunk

Shen skrev:
Selvom det er offtopic, vil jeg lige se om jeg kan rede misforståelsen ud. Væske er det der gør at det ikke kan ryges. Det er jo logisk nok, ikke? Klorofyl (det pigment der gør bladene grønne, og hjælper i en proces i planten jeg ikke kan huske ved at absorbere lys) får det til at smage som grønsager. Det skal dog bruge lys for at forblive i den fase som gør det grøn, og derfor kommer man det i glas, og stiller det i mørke. Mindre klorofyl = Bedre smag! :D

Jeg kan forestille mig at eskapisme ikke generes af klorofyl, fordi han enten aldrig har fået noget godt uden, eller kun har fået godt uden klorofyl.

Klorofyl nedbrydes faktisk af lys, når først bladdelen/planten er død. Grunden til at det kommer i glas og mørkt er fordi cannaboiderne (THC, CBD, CBN mm.) ikke skal nedbrydes. Kommes det i glas imens det stadig er fugtigt femitere (curre) det desuden, ved at det opvarmes svagt indefra, og klorofylen nedbrydes.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/