Psychedelia.dk https://psychedelia.dk/forum/ |
|
Mimosa hostilis https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=23756 |
Side 1 af 1 |
Forfatter: | dopemax [ 19 mar 2008 22:59 ] |
Titel: | Mimosa hostilis |
Hej psy! Vil lige høre om det er nødvendigt at koge den pulveriserede mimosa hostilis før jeg bruger den i min aya analog. Tænkte bare på at røre pulveret op i noget vand og sluge det eller lign. - min umiddelbare tanke er at jeg må leve med noget ekstra kvalme som følge af plantematerialet men vil det have indflydelse på effekten at jeg ikke koger det ind før indtag? |
Forfatter: | Malkavian [ 24 apr 2008 13:08 ] |
Titel: | Re: Mimosa hostilis |
dopamin skrev: Vil lige høre om det er nødvendigt at koge den pulveriserede mimosa hostilis før jeg bruger den i min aya analog. Ekstraktionen trækker stoffet ud af plantedelen og giver en hurtigere optagelse. Det må pr. defintion tage længere tid for din mave at lave ekstraktionen af dmt'en - så det kommer til at virke lidt mere som at indtage noget på fuld mave: mere udstrakt og fladere kurve. De fleste vil nok foretrække en hurtig optagelse. Spørgsmålet er om det er smart ligefrem at koge det? På én smartshop har jeg i hvert fald set dem anbefale en kold-ekstraktion af mimosa. Der er sikkert et klogt hoved, der kan fortælle ved hvilken temperatur tryptaminet bliver nedbrudt. |
Forfatter: | cirkel6 [ 28 apr 2008 23:44 ] |
Titel: | Re: Mimosa hostilis |
Ca. 67 grader |
Forfatter: | Mungojohn [ 10 maj 2008 23:51 ] |
Titel: | Re: Mimosa hostilis |
Et godt trick: Ekstraher DMT'en fra rodbarken (f.eks via en syre/base ekstraktion eller en af de andre teks der er på nettet - alkohol virker også) og ekstraher derefter MAOIerne fra f.eks Syrian Rue (eller hvilken MAOI-kilde du nu benytter). Når du så har disse to stoffer i en mere eller mindre ren form, er det meget nemt at opløse dem i f.eks en smule alkohol igen. Så er der heller ikke nogen risiko for at DMT'en bliver nedbrudt, da hele processen kan ske i et køligt og mørkt skab el. lignende.. Dette synes jeg er langt nemmere end at stå bøjet over ayahuasca-kogekedlen i 8 timer ![]() |
Forfatter: | And [ 11 maj 2008 14:29 ] |
Titel: | Re: Mimosa hostilis |
Mungojohn skrev: Et godt trick: Ekstraher DMT'en fra rodbarken (f.eks via en syre/base ekstraktion eller en af de andre teks der er på nettet - alkohol virker også) og ekstraher derefter MAOIerne fra f.eks Syrian Rue (eller hvilken MAOI-kilde du nu benytter). Når du så har disse to stoffer i en mere eller mindre ren form, er det meget nemt at opløse dem i f.eks en smule alkohol igen. Så er der heller ikke nogen risiko for at DMT'en bliver nedbrudt, da hele processen kan ske i et køligt og mørkt skab el. lignende.. Dette synes jeg er langt nemmere end at stå bøjet over ayahuasca-kogekedlen i 8 timer ![]() Lækkert tip, men det tager jo lidt af charmen. Men er det ikke nogle giftstoffer i aya-bryggen der giver mave-bøvl, og vil disse ikke blive ekstraheret fra ved denne metode? |
Forfatter: | Mungojohn [ 12 maj 2008 18:30 ] |
Titel: | Re: Mimosa hostilis |
And skrev: Men er det ikke nogle giftstoffer i aya-bryggen der giver mave-bøvl, og vil disse ikke blive ekstraheret fra ved denne metode? Det kommer jo an på hvilken slags ekstraktion du foretager ![]() Men de forskellige harmala-alkaloider (og flere andre MAOI'er) giver jo i sig selv ofte lidt mavebøvl, og de er jo ret centrale alkaloider i bryggen. ![]() |
Forfatter: | And [ 12 maj 2008 19:23 ] |
Titel: | Re: Mimosa hostilis |
Aha! Tak for det. |
Forfatter: | Blueyellowcat [ 13 maj 2008 13:06 ] |
Titel: | Re: Mimosa hostilis |
cirkel6 skrev: Ca. 67 grader Er det ikke kun på base form? Er dmt'en ikke på salt form i selve planten? Kan ikke lige umiddelbart huske pks men tror helt bestemt man kan koge mimosa i vand med lidt eddike (selvom det dog fordamper :/ ) .. Føler mig ret overbevist om at de gamle fra sydamerika kogte på liv og løs ![]() |
Forfatter: | DR-D [ 13 maj 2008 13:17 ] |
Titel: | Re: Mimosa hostilis |
Man kan sagtens koge det. Amazonindianerne bruger mange steder selv kogning af bryggen. |
Side 1 af 1 | Alle tider er UTC + 1 time [DST ] |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group https://www.phpbb.com/ |