Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 22 jun 2021 12:36


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 09 feb 2008 18:31 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 09 feb 2006 20:35
Indlæg: 2194
Geografisk sted: Island of Wak-Wak
Velkommen til Cannabis Generelt. Dette forum er til seriøs debat omkring cannabis planten og alle dens faseter. Vi forsøger at holde en høj standard, derfor har vi nogle guidelines:

Brug søgemaskinen - Vi opfordrer kraftigt til at man bruger søgemaskinen inden man poster et spørgsmål. Langt de fleste emner har været belyst før, så prøv lige om ikke du kan finde svar på dit spørgsmål via søgemaskinen inden du poster det. Søgemaskinen kan findes øverst på boardet, eller ved at klikke her. Herudover kan man også finde et væld af informationer på websteder som erowid og lycaeum, samt søgemaskinen google. Søger du information om lægemidler, er Lægemiddelkataloget Online og Netdoktor.dk et godt sted at starte.

Underbyg din påstand - Psychedelia forsøger at formidle ærlig information om stoffer, og dermed få ryddet ud i de myter og vandrehistorier der florerer i stofmiljøerne rundt omkring i Danmark, og som kontrast til statens misinformation. Derfor er det vigtigt at faktuelle påstånde så vidt muligt underbygges med links/henvisninger til el. uddrag af relevante artikler fra troværdige videnskabelige kilder (http://www.pubmed.gov er et godt sted at lede). "Jeg har hørt..." eller "Min pusher/ven/kanin sagde..." er ikke brugbare kilder.

Links til andre forums- Der må gerne postes links til grow forumer andet steds på nettet, men ikke direkte til et forum's frø butik eller med henblik på at de har en frø bank.

Ingen forhandlerlinks til - Headshops,Growshops og lignende sider med stof relateret tilbehør/udstyr. Lovlige og ulovlige stoffer,kemikalier og lign.

Ingen reklame - Det er ikke tilladt at reklamere for firmaer,organisationer,foreninger og lign.

Ingen Warez- Ingen fildelings links eller torrent links til programmer,film og lign. Links til youtube og andre streaming sites er tilladt.

Intet køb/salg - Hverken af lovlige eller ulovlige ting. Forsøg på dette vil resultere i en advarsel, gentagne forsøg med bortvisning. Dette gælder over hele boardet, og dermed også her.

Ingen råd til smugling- Det er tilladt at debatere smugling,hvorfor ?, Hvorfor ikke? hvad er straffen osv. Men lad være med at spørge hvordan du gør.

Ingen personlige angreb - Ingen gider læse jeres indbyrdes skænderier, så hold disse væk fra boardet!

Ingen direkte farlige forslag - Undgå venligst at foreslå ting som er direkte farlige! Hvis du er i tvivl om det du siger er farligt, så undlad venligst at præsentere det som værende fakta, og forsøg gerne på forhånd at indhente oplysninger om emnet andetsteds fra.

Hold dig til emnet - Undgå at poste off-topic. Dette gælder også selvom andre ikke kan finde ud af det!

Genopliv ikke døde emner uden en god grund - Tjek venligst emnets dato før du poster, og lad være med at genoplive gamle, døde emner, medmindre du har noget vigtig information som mangler i tråden, med andre ord, lad være med at genoplive emner for at skrive "Yeah that!". Regn med at trådstarter nok har fået svar på sit spørgsmål igennem et af de andre besvarelser i tråden, eller på anden vis er kommet videre i sit liv i mellemtiden. Har man derimod lige fundet et argument der kan vende udfaldet af en tidligere diskussion, opdateret et spændende projekt, eller man er faldet over et guldkorn i arkiverne der skriger om eksponering endnu engang etc., er man mere end velkommen til det, men gør det med omtanke. De fleste fra 2003 og tilbage er låst og en del af arkivet, hvis du ønsker at tilføje noget til de indlæg så send moderatorene en pm.

Begrund dit standpunkt - Hvis du har en mening om noget, så begrund den venligst. Vi vil meget gerne høre hvad du mener, men endnu mere hvorfor du mener det. Det gør debatten mere interessant for alle parter.

Kommentarer til modereringen hører hjemme i PM - Hvis du er utilfreds med en bestemt moderator-handling, er vi (moderatorgruppen) altid villige til at genoverveje beslutningen, men undlad venligst at tage det op i det offentlige forum, skriv i stedet en privat besked til den pågældende.

NB: LÆS venligst som minimum disse ting før du stiller dit spørgsmål:
Frø
http://dcfonline.dk/cf/
Overgrow FAQs
Sådan Kønsbestemer du dine planter
Cannabis Sorter
Brugbare Skemaer
HASH-guiden


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team