Psychedelia.dk https://psychedelia.dk/forum/ |
|
hvordan laver man te med skunk ? https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=22257 |
Side 1 af 1 |
Forfatter: | Ganjaman [ 30 nov 2007 23:43 ] |
Titel: | hvordan laver man te med skunk ? |
sker der? vi sidder her og ku godt tænke os at lave noget te ud af vores skunk vi har desværre kun en vandkoger, en tekande, nogle kamille te breve og en masse IKKEgrindet skunk ![]() |
Forfatter: | HexTrix [ 30 nov 2007 23:50 ] |
Titel: | |
smut ned på tanken og købe ind til guld cacao? |
Forfatter: | Møgsvinn [ 30 nov 2007 23:51 ] |
Titel: | |
Tag en kniv og skær det fuldstændig i småstykker og put det i teen. Jeg tror bare ikke effekten kan blive optimal uden et fedtstof THCen kan binde sig til. Men som hextrix siger så lav noget guldkakao istedet, Xpert har lavet en suveræn guide. |
Forfatter: | Ongbak [ 01 dec 2007 15:56 ] |
Titel: | |
Her et forslag til skunk chai.. meget enkelt.. Tag skunken og varm det op sammen fedtstof. Lad det boble op et par gange og tilfør en liter vand.. Lad det stå en time ved lav varme. Efter en time (hvor man jo evt kunne ryge en pind ![]() Håber i kan bruge det til noget.. |
Forfatter: | Rootbum [ 03 dec 2007 21:54 ] |
Titel: | |
Ongbak skrev: Her et forslag til skunk chai.. meget enkelt.. Tag skunken og varm det op sammen fedtstof. Lad det boble op et par gange og tilfør en liter vand.. Lad det stå en time ved lav varme. Efter en time (hvor man jo evt kunne ryge en pind ![]() Håber i kan bruge det til noget.. Hvis det skal være rigtig godt så prøv at putte et par hele peberkorn og nogle hele nelliker i samt en god håndfuld frisk skrællet og grofthakket ingefær i også, og lad det simre med sammen med krydderierne. (Nogle tilsætter også hele anis, men det synes jeg er for meget) Derudover vil jeg også anbefale at tilsætte en god kraftig sort the, som er lavet for sig selv. Chaien bliver nemt for bitter hvis man putter theen direkte i gryden så man ikke kan styre trækketiden. Uden the bliver smagen af chaien for "grøn" synes jeg, selvom skunk er mit ynglingstobak ![]() Det skal drikkes sødet til med honning, brun sukker, rørsukker eller bare helt alm. sukker alt efter smag. Derudover vil jeg sige at krydderierne og ingefæren skal puttes i gryden når man kommer vandet i, i starten, ellers når det ikke at trække ordentligt. Smagen bliver meget bedre og mere intens IMO Til gengæld behøver det så ikke at koge med mælken i, men skal bare varmes op til drikketemp. Så undgår man også skind på mælken og brændt mælk i bunden af gryden ![]() |
Forfatter: | jaz0n [ 03 dec 2007 23:04 ] |
Titel: | |
Rootbum skrev: Ongbak skrev: Her et forslag til skunk chai.. meget enkelt.. Tag skunken og varm det op sammen fedtstof. Lad det boble op et par gange og tilfør en liter vand.. Lad det stå en time ved lav varme. Efter en time (hvor man jo evt kunne ryge en pind ![]() Håber i kan bruge det til noget.. Hvis det skal være rigtig godt så prøv at putte et par hele peberkorn og nogle hele nelliker i samt en god håndfuld frisk skrællet og grofthakket ingefær i også, og lad det simre med sammen med krydderierne. (Nogle tilsætter også hele anis, men det synes jeg er for meget) Derudover vil jeg også anbefale at tilsætte en god kraftig sort the, som er lavet for sig selv. Chaien bliver nemt for bitter hvis man putter theen direkte i gryden så man ikke kan styre trækketiden. Uden the bliver smagen af chaien for "grøn" synes jeg, selvom skunk er mit ynglingstobak ![]() Det skal drikkes sødet til med honning, brun sukker, rørsukker eller bare helt alm. sukker alt efter smag. Derudover vil jeg sige at krydderierne og ingefæren skal puttes i gryden når man kommer vandet i, i starten, ellers når det ikke at trække ordentligt. Smagen bliver meget bedre og mere intens IMO Til gengæld behøver det så ikke at koge med mælken i, men skal bare varmes op til drikketemp. Så undgår man også skind på mælken og brændt mælk i bunden af gryden ![]() prøvet det her i dag og jeg har stadig en ret god kåger på og smagte fantastisk hvis jeg da har lavet det rigtig men fuck det smagte herligt og virket ret godt efter hensigt tusind tak for den dejlige te xD |
Forfatter: | Etherlungs [ 13 dec 2007 23:23 ] |
Titel: | |
Bare pas på du ikke kommer skunken direkte ned i det kogende vand, jeg plejer at vente til theen har samme temperatur som min lillefinger. du kan bruge kamillethe og en skefuld honning. Det er osse nemt at varme en kop sødmælk i mikroovnen, vente til tilpas temperatur og derefter opløse hash/skunk. |
Forfatter: | Bismann [ 14 dec 2007 00:35 ] |
Titel: | |
Etherlungs skrev: ...jeg plejer at vente til theen har samme temperatur som min lillefinger. ´ ![]() |
Forfatter: | Mystery [ 14 dec 2007 20:36 ] |
Titel: | |
BisMann skrev: Etherlungs skrev: ...jeg plejer at vente til theen har samme temperatur som min lillefinger. ´ ![]() hahahahahaha genialt quote ! ![]() "han har engang været så varm at der stod 9 derovre.." - "Altså... 89 grader?" |
Forfatter: | Rootbum [ 15 dec 2007 00:35 ] |
Titel: | |
Det er fuldstændig ligemeget med kogende vand! THC begynder først at tage skade ved omkring 175grader celcius... (eller lige der omkring) Eks. med en vaporizer, hjemmelavet med elpærer... Der skal du op og bruge mindst en 60w pærer for at opnå nok varme til at fordampe THC´en. Hvis du nogensinde har rørt ved en 60w pærer der har været tændt et stykke tid, så er du ikke i tvivl om at den er noget varmere end kogende vand. EDIT/ jeg lyntører også altid lidt skunk i oven ved 100grader når jeg høster, for at hyggeteste mens jeg klipper buds. Og det tager ikke skade af varmen... |
Side 1 af 1 | Alle tider er UTC + 1 time [DST ] |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group https://www.phpbb.com/ |