Psychedelia.dk https://psychedelia.dk/forum/ |
|
Hashcookies uden hampesmør https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=18291 |
Side 1 af 1 |
Forfatter: | FUFU [ 16 apr 2007 22:52 ] |
Titel: | Hashcookies uden hampesmør |
Kan det lade sig gøre? Bare en helt simpel brownie efter mutters kogebog kun tilsat det hemmelige krydderi? |
Forfatter: | Frugthat [ 16 apr 2007 23:09 ] |
Titel: | |
Ja, det kan det godt. Bare lad være med at bruge for meget, det giver ikke nødvendigvis en bedre virkning |
Forfatter: | Bismann [ 16 apr 2007 23:11 ] |
Titel: | |
Og opløs det i fedtstof før og lad det stå på lidt varme (under 200 grader), derefter tilsæt fedtstof-tjalden til din opskrift ![]() |
Forfatter: | kemal [ 17 apr 2007 13:53 ] |
Titel: | |
Nu var emnet egentlig 'hash cookies uden hampesmør' kan det lade sig gøre? Selvfølgelig kan det lade sig gøre. Men ville klart foretrække at opløse hashen i et fedtstof, foreksempel smør. Da dette får nogle inaktive stoffer i tjalden til at blive aktive og dermed gør dig mere skæv. |
Forfatter: | Malkavian [ 17 apr 2007 14:22 ] |
Titel: | Re: Hashcookies uden hampesmør |
FUFU skrev: Kan det lade sig gøre? Bare en helt simpel brownie efter mutters kogebog kun tilsat det hemmelige krydderi? Må jeg spørge, hvad du har imod hampesmør? Uanset hvordan man vender det, så er det eneste rigtige at få opløst og opvarmet din hash i kagernes fedtstof. Det øger potensen af dine kager og sikrer som det eneste en 100% homogen fordeling af styrken i dine kager. |
Forfatter: | Xpert [ 17 apr 2007 15:13 ] |
Titel: | |
Hvad med at putte tjalden i det smør der sædvanligvis skal i brownies? |
Forfatter: | Bismann [ 17 apr 2007 21:07 ] |
Titel: | |
kemal skrev: Nu var emnet egentlig 'hash cookies uden hampesmør' kan det lade sig gøre? Arh ja på den måde, tænker bar på langtids opvarmning af cannabis i smør, og så nedkøling, og derefter tilsætning når jeg tænker hampesmør. my bad.. |
Forfatter: | Puttes [ 17 apr 2007 21:14 ] |
Titel: | |
Hampesmør kræver jo pot/skunk og tid. Jeg har tit leget med ideen om de brownies. Men jeg har hverken pot at lave det af eller den tid smøret tager at lave. ![]() |
Forfatter: | R. Girk [ 17 apr 2007 23:12 ] |
Titel: | |
Søren Putte skrev: Hampesmør kræver jo pot/skunk (...) Eller hash. |
Forfatter: | kemal [ 18 apr 2007 08:35 ] |
Titel: | |
Søren Putte skrev: Hampesmør kræver jo pot/skunk og tid. Jeg har tit leget med ideen om de brownies. Men jeg har hverken pot at lave det af eller den tid smøret tager at lave. ![]() Den tid smøret tager at lave? Det tager også bare helt vildt langt tid at opløse hashen i smør. ![]() |
Forfatter: | Bismann [ 18 apr 2007 16:30 ] |
Titel: | |
kemal skrev: Søren Putte skrev: Hampesmør kræver jo pot/skunk og tid. Jeg har tit leget med ideen om de brownies. Men jeg har hverken pot at lave det af eller den tid smøret tager at lave. ![]() Den tid smøret tager at lave? Det tager også bare helt vildt langt tid at opløse hashen i smør. ![]() Dette menes med hampesmør: Citat: Hampsmør (luxus)
Det er nemt at lave sit eget hamp smør. Her er opskriften, som er beregnet til at blive brugt, som erstatning for alm. smør. 500 g. alm. smør 25-30 g. tørret skunk skud eller ca. 50g tørret (gode) potskud Smelt smørret landsomt i en gryde. Sigt hampen omhyggeligt ned i gryden, og hold smøøret flydende i 20 min indtil smørret får en grønlig farve. Det må endelige ikke brænde på. - Tag gryden af bluset og lad det stå og trække 1 time - Varm meget langsomt smørret op igen og hold smøret flydende i 30 minutter Hæld gryden på skrå og pres så meget smør ud af bladmassen som muligt. Si smørret. Gem bladmassen. Hæld smørret i en skål med låg og stil den i køleskabet. Når den er blevet kold - så del den op i 100g stykker og smid dem i fryseren |
Forfatter: | kemal [ 18 apr 2007 17:00 ] |
Titel: | |
BisMann skrev: kemal skrev: Søren Putte skrev: Hampesmør kræver jo pot/skunk og tid. Jeg har tit leget med ideen om de brownies. Men jeg har hverken pot at lave det af eller den tid smøret tager at lave. ![]() Den tid smøret tager at lave? Det tager også bare helt vildt langt tid at opløse hashen i smør. ![]() Dette menes med hampesmør: Citat: Hampsmør (luxus) Det er nemt at lave sit eget hamp smør. Her er opskriften, som er beregnet til at blive brugt, som erstatning for alm. smør. 500 g. alm. smør 25-30 g. tørret skunk skud eller ca. 50g tørret (gode) potskud Smelt smørret landsomt i en gryde. Sigt hampen omhyggeligt ned i gryden, og hold smøøret flydende i 20 min indtil smørret får en grønlig farve. Det må endelige ikke brænde på. - Tag gryden af bluset og lad det stå og trække 1 time - Varm meget langsomt smørret op igen og hold smøret flydende i 30 minutter Hæld gryden på skrå og pres så meget smør ud af bladmassen som muligt. Si smørret. Gem bladmassen. Hæld smørret i en skål med låg og stil den i køleskabet. Når den er blevet kold - så del den op i 100g stykker og smid dem i fryseren Det er jeg godt klar over. ![]() Men Søren Putte siger han ikke har fået lavet brownies endnu pga. det tager så langt tid med smøret. Den opskrift du har skrevet der, er jo hvis man ikke skal bruge smørret lige med det samme. |
Forfatter: | Bismann [ 18 apr 2007 17:30 ] |
Titel: | |
kemal skrev: BisMann skrev: kemal skrev: Søren Putte skrev: Hampesmør kræver jo pot/skunk og tid. Jeg har tit leget med ideen om de brownies. Men jeg har hverken pot at lave det af eller den tid smøret tager at lave. ![]() Den tid smøret tager at lave? Det tager også bare helt vildt langt tid at opløse hashen i smør. ![]() Dette menes med hampesmør: Citat: Hampsmør (luxus) Det er nemt at lave sit eget hamp smør. Her er opskriften, som er beregnet til at blive brugt, som erstatning for alm. smør. 500 g. alm. smør 25-30 g. tørret skunk skud eller ca. 50g tørret (gode) potskud Smelt smørret landsomt i en gryde. Sigt hampen omhyggeligt ned i gryden, og hold smøøret flydende i 20 min indtil smørret får en grønlig farve. Det må endelige ikke brænde på. - Tag gryden af bluset og lad det stå og trække 1 time - Varm meget langsomt smørret op igen og hold smøret flydende i 30 minutter Hæld gryden på skrå og pres så meget smør ud af bladmassen som muligt. Si smørret. Gem bladmassen. Hæld smørret i en skål med låg og stil den i køleskabet. Når den er blevet kold - så del den op i 100g stykker og smid dem i fryseren Det er jeg godt klar over. ![]() Den opskrift du har skrevet der, er jo hvis man ikke skal bruge smørret lige med det samme. Netop ![]() |
Forfatter: | Puttes [ 18 apr 2007 20:34 ] |
Titel: | |
Jeg ryger mig bare en kæmpe stor 275 smøgs joint i stedet, så er alle tilfredse? ![]() |
Forfatter: | Ice_cold_Alex [ 18 apr 2007 20:47 ] |
Titel: | |
:yeah: det er go' stil!! ![]() Jeg vil oss snart til at eksperimentere med hash i madlavning... men tror lige jeg venter til jeg flytter ud og får mit eget køkken.. ![]() |
Side 1 af 1 | Alle tider er UTC + 1 time [DST ] |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group https://www.phpbb.com/ |