Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 27 nov 2020 18:57


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 15 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: Hash-guiden
Indlæg: 19 mar 2007 13:57 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 12 feb 2003 02:01
Indlæg: 2902
Geografisk sted: Et brostenskast fra Staden
Har gået og syslet med at finde tråde frem fra dybet på DCFonline og andre steder, og har lavet en guide- og trådsamling der forhåbentligt kan give klarhed for hvad der er hvad på cannabisplanten, hvad man kan fremstille af produkter, og links til tråde, videoer og sider som beskæftiger sig med emnet.

Mit arbejde er ikke færdigt, og vil nok aldrig blive det. :) Tråden vil udvikle sig med tiden, og jeg håber at folk kan bruge det til noget konstruktivt. Det er ihvertfald både sjovt og nemt at lave sin egen super-ryger, og du vil sikkert få et helt andet syn på det skod-røg der kan købes i Danmark, husk det jo er dig selv der bestemmer hvor rent dit eget produkt skal være.

Held og lykke med det, og husk at fremstilling af hash desværre ikke er lovligt endnu, al info er selvfølgelig kun teoretisk :bigjoint:


Tak til The Ghost Of Frank Zappa, SKUM, hAsh*_*BEaN og Siafu for lån af billeder

Alle billeder kan klikkes på for at se dem i fuld størrelse, as usual

/Xp3rt aka. Dr. X


Opdateret d. 1. marts med nye tekster, udskiftning af billeder med thumbnails, fejlrettelser og andre småting fjernet eller tilføjet hvor det føltes nødvendigt, samt en generel oprydning og reorganisering af layout, som det vist også trængte til. Små 6-7 timers arbejde indtil videre...

Opdateret 13. marts med det meste af hvad der manglede for 12 dage siden. Nye afsnit, flere billeder og flere tråde. Nye formuleringer og mere information


19. marts: Postet på psychedelia.dk, mangler lidt tilrettelser


Updated 19. marts 2007 12:55

-------------

Hvad er pot?

Pot er cannabis i sin mest basale form. Det består af de tørrede blomsterstande(top og sideskud) fra hunplanterne. Blomsterne bliver som på mange andre planter, brugt til at fange pollen fra hanplanter, og derved sprede generne. Når pistillerne (de hvide hår) opfanger et pollenkorn begynder det at lave et frø.
En anden god egenskab ved disse blomster er at de indeholder størstedelen af den psykoaktive THC som mange nyder som et rusmiddel

For at lave pot (og skunk for den sags skyld, vender vi tilbage til) skal topskuddene bare tørres mørkt, tørt og ved stuetemperatur i nogle uger, eller måneder (curring), derefter er de klar til rygning

Pot kaldes også for marijuana(marihuana) og græs, samt meget andet, skævt barn har mange navne

SKUM
BilledeBilledeBilledeBillede
Når cannabisplanten er klar til høst (1), klippes topskuddet af (2), og trimmes for alle de større blade (3). Når de er trimmet, hænges de op (4) et mørkt,
tørt sted med stuetemperatur i nogle uger


Når de små stilke knækker med et smæld, er de tørre, ikke før

Wikipedia om marijuana/potHvad er skunk?

Betegnelsen skunk blev første gang brugt af en avler ved navn Sam The Skunkman, som krydsede tre landracer i 70'erne. I 1976 havde han krydset sig frem til et godt resultat, en plante der stank som et stinkdyr, og derfor kaldte han planten for skunk#1 (stinkdyr=skunk)

Senere er flere og flere hybrider mellem sorter kommet frem, og flere tusinde kryds er blevet lavet verden over, og de bedste bliver normalt kaldt skunk, selvom det reelt kun er skunk#1 der er en rigtig "skunk"

De fleste skunksorter nutildags stinker som et ondt år, og er umuligt at have på sig uden at det lugter. Navnet beskriver fint duften, og af forskellige grunde (måske pga. handels-trick, teori) har det hængt ved.

Skunk er derfor ikke en selvstændig plante, men bare en forædlet pot-plante hvor planterne er udvalgt efter deres styrke og duft, som tit følges ad, og krydset, for at frembringe et endnu stærkere resultat.

Men derfor er skunk ikke, som nogen tror, farligere end det gode hippie-græs i 70'erne, man skal bare ryge mindre af det. Rusen er ikke vildere end hvis man indtog samme mængde (af THC) ved at ryge pot. Man skulle bare ryge en del mere pot for at opnå samme virkning. Præcis ligesom med light-øl (pot) og portvin (skunk)

Når topskud fra en skunk-sort er tørret, kaldes det normalt for skunk, ligesom det kaldes pot fra en pot-sort

Udseendet er ikke så forskelligt fra det meste pot, men tit er hybrider avlet hen imod tykke, tætte topskud med masser af trichomes, mens pot (ihv. dansk pot, og andre sativa dom. pot-planter) tit har mere luftige topskud med flere små blade og mindre mængder trichomes

Se links for uddybende svar


Hvad er skunk?

Pot eller skunk

Wikipedia om skunk og avlHvad er sensimilla?

Sensimilla er betegnelsen for skunk eller pot-topskud der ikke indeholder frø. Ved at fjerne hanplanterne før de kan nå at bestøve hunplanterne, bruger hunnerne alle kræfter på at lave store topskud som har en større chance for at fange pollen i luften.
Hvis planten bliver bestøvet, bruger den en del af sine kræfter på at lave så mange frø som muligt for at sikre genernes overlevelse.
Pot/skunk med frø er derfor lidt mildere i effekten end sensimilla, men helt sikkert rygbart. Forebered dig på lidt af et pillearbejde hvis der er mange iHvad er hash?

Hash er sammenpressede THC-holdige harpiks-kirtler (også kaldet trichomes, ryst og kiff) der sidder på cannabisplantens topskud.

Hash er en overordnet betegnelse for alle ekstrakter fra hunblomsterne, om det er med filtre, is/vand eller opløsningsmidler. Navnet på metoden navngiver hashen. F.eks. ICE-hash (se senere)

Princippet ligger i at skille trichomes fra plantematerialet.
Det kan gøres på forskellige måder, som jeg der kan læses om senere i tråden.

Alt efter hvilken metode, materialer og skills, svinger produktet i kvalitet. Kommerciel hash-fremstilling blander desværre bevidst rystet sammen med pulveriserede blade, stængler og andet, evt. tilsat bikvoks for at få det til at hænge sammen, eller noget helt tredje.
Dyrk og lav dit eget hash, så er du sikker på hvad der er i, og du behøver ikke at ryge andet end rene trichomes

Wikipedia om hashHvad er ryst?

Ryst bruges normalt om det pulverlignende produkt man får ud af at ryste

Ryst er de krystaller der er blevet "rystet af", af plantens topskud. Kvaliteten svinger alt efter metode, teknik og materialer fra den lækreste bubblehash der smelter som sukker, til en tør "standard" med højt indhold af plantedele. Tit pga. for hård behandling under fremstillingen.

Ryst bruges om det løse produkt som ikke er presset endnu. Ved at presse rystet forstærkes smagsoplevelsen, og giver en bedre forbrænding. Sammenpresset ryst kaldes hash

Billeder af The Ghost Of Frank Zappa & hAsh*_*BEaN
BilledeBilledeBilledeBillede
På The Ghost Of Frank Zappa's Skunk#1 sidder trichomes som små sukkerkrystaller ud over topskuddet(1)
Tættere på TGOFZ's topskud ser man tydeligt de små lyse svampelignende harpikskirtler(2)
The Ghost Of Frank Zappa's hjemmelavede ryst
Hvis man kigger godt efter kan man se de små krystaller der ligger side om side
(3)
Hash*_*BeAns forskellige slags hash(4)


Til ryst-fremstilling bruger man et finmasket stykke stof med masker så store (eller små) så kun det ønskede, i dette tilfælde trichomes, falder igennem og plantedelene bliver tilbage.
Til det formål er organza perfekt, det fåes i forskellige maskestørrelser og kan købes hos de fleste tekstilforhandlere.

Nylonstrømper har jeg selv brugt med success, men resultatet gav en ret grøn og ikke særlig ren hash og da organza koster omkring 40kr/m så er det bare ud og købe.

Før man laver ryst ud af sine topskud er bedst at tørre dem.
Da man ikke skal ryge plantedelene indeholdende klorofyl, kan man lyntørre dem. Hvilket normalt ikke giver en god smag da klorofylen, som er det der gør planterne grønne, smager hæsligt.
Put topskud/trim i f.eks. i ovnen ved 100°c i 15 min, eller hvis du har en projektor, sæt dem foran blæseren, ryg en pind og nyd en film.
Det er dog at foretrække at lade materialet tørre ordentligt

Udbyttet varierer alt efter hvad der rystes på, er det rene topskud eller er der også trim med?
En tommelfingerregel siger ca. 10% af vægten. Altså 100g pot = 10g ryst/hash

Jo bedre kvalitet, jo mindre udbytte.


Ryst-fremstilling

Film der viser hvordan man nemt kan lave ryst fra tørrede topskud og trim
Ryst.avi --> Download

hAsh*_*BEaN's hash

Fenris's pollen-ryger

Farmerjoe's rystespand

OutgrowDK's hash tromle

Hvorfor presse ryst?

CannaGrows hash-tråd

Hash blender

hAsh*_*BEaN hash 2006

Din egen pollen-ryger

Salg af filterstof til ryst

PrebKloks Hash-presse

Oldsmoker's pollinator New! 29/1 '07

Kif from the Rif 1/4 (Film) New! 13/3 '07

Kif from the Rif 2/4 (Film) New! 13/3 '07

Kif from the Rif 3/4 (Film) New! 13/3 '07

Kif from the Rif 4/4 (Film) New! 13/3 '07Hvad er ICE, bubblehash, fullmelt-hash? New!

ICE-hash er hash lavet med is og vand. Der findes flere renheder af ICE, alt efter metoden og finheden af maskerne i nettene brugt til fremstillingen. Ved 4°c fryser trichomes, og knækker af ved hård behandling. Når de er knækket af kan de adskilles fra plantedelene ligesom med ryst.

Traditionelt ICE er lavet med vand som filter. Trichomes er tungere end vand selvom det er en olie, og falder derved til bunds. Plantedelene flyder ovenpå, og kan derved fjernes. Ved denne metode blandes alle trichomes, og hashen bliver ikke ligeså ren som hvis man bruger flere forskellige filtre. Blev tidligere solgt på Staden til 350-400kr/gr.

Når man laver bubblehash bruges der forskellige filtre (f.eks. 5 eller 7 med forskellig maskestørrelse) sammen med vand og is, for at sortere i produktet. De groveste produkter er ikke så rene pga. højere indhold af fine planterester, mens det fineste normalt er melt og fullmelt. Jo mindre huller i filtrene jo mindre plantemateriale ryger igennem, og jo renere hash

ICE-typer:

Bubble er hash der bobler når der kommer en flamme tæt på
Melt er bubble der smelter når der kommer flamme tæt på, men efterlader aske
Fullmelt efterlader ingen aske og smelter til olie når der kommer flamme tæt på. Kaldes også fullmelt clear dome


Billede Billede
Bubblehash fra hAsh*_*BEaN


ICE/Bubblehash fremstilling

Measitus's ghetto-ICE

Bubblehash by Jorge Cervantes (film) :!:

hAsh*_*BEaNs Bubblehash (film) New! 13/3 '07

hAsh*_*BEaNs Fullmelt clear dome (film) New! 13/3 '07

hAsh*_*BEaN laver super skønt hash

hAsh*_*BEaN igen i "køkkenet"

Lebanesisk ICE og iso-olie. Med smags- og udbytte-guide

hAsh*_*BEaNs grow og hash. Mange billeder

S78's Ice-O-Later-project New! 01/03/07Hvad er nol, hasholie, og cannabinol?

Det er først og fremmest et ord for det samme, men det er også hash med det højeste indhold af cannabinoler som kan laves.
Et opløsningsmiddel bruges til at opløse THC-krystallerne, midlet hældes fra med de aktive stoffer i sig. Ved fordampning bliver en klæbrig substans, tit med udseende, farve og kosistens af akacie-honning tilbage, og kan derefter skrabes op. Farven kan dog variere fra lys honningfarve til tjære-sort.

Er lidt svært at håndtere da det er flydende ved stuetemperatur
Ved at putte det i fryseren ved -16°c eller lign. får det konsistens som sort blød hash, og kan nolres nemmere ud, hvis man skynder sig

Ved fremstilling af nol behøves planterne ikke at være tørret. Trækning på friske planter giver det såkaldte jomfrunol

Ved nolfremstilling med gas skulle det eftersigende ikke være smart at bruge gas da det kan fryse vandindholdet i planten så en del trichomes "sidder fast" og ikke kommer med over i væsken

Billede


Billede !!! ADVARSEL !!! Billede
Gas, ether og alkohol er utrolig brand- og sprængfarligt. Alvorlige brandskader i ansigtet,
lemlæstelse, vætede vægge og død er kendte bivirkninger ved eksplotioner.
Gør dig selv og naboer en tjeneste, lav dit nol udenfor!BilledeBilledeBilledeBillede
Mit eget gas-nol fra høsten 2005 (1) Siafus QWISO-nol (Quick Wash ISO) (2) og gas-nol (BHO, Butane Honny Oil) (3) samt hAsh*_*BEaNs olieskulptur (4)


Nol fremstilling


Nol-maskine

PrebKloks Hash/nol-presse

Tråd omhandlende olie. Meget god info


Gas-nol

Nol med gas

Thermokande-nol

Cola-nol, nem og meget billig metode

Jomfru nol


Æther-nol

Nol med æther


Iso-nol (Isopropyl)

hAsh*_*BEaN's ISO-nolguide

Siafu's ISO-nol

Wikipedia om hasholie

Det skal lige nævnes at hasholie ikke er det samme som hampeolie, som fremstilles ved at presse indholdet af olie/fedstof ud af hampefrøetHvad er håndrullet hash, charas?

En metode der er meget brugt i f.eks. Nepal, Libanon, Egypten og Afghanistan

Når topskuddene er modne, nulrer og ruller hampebønderne de fedtede indica-topskud mellem hænderne. Harpiksen sætter sig på håndfladerne og kan bagefter skrabes af og trykkes sammen til "håndrullet hash" eller charas som det også kaldes.
Det findes i flere kvaliteter ligesom alt muligt andet hash

Sort hash er normalt lavet på den måde. Af sort hash kan nævnes Black nepal (sort nepal) og black afghan.
Efter min erfaring er der meget dårligt sort hash i omløb i DK, åbenbart er det nemt at forfalske. Det sidste og eneste jeg er blevet rigtig snydt med i DK indenfor en overskuelig periode

God charas kaldes tit for 10- eller 100-meter-røg da det normalt ikke kommer længere end 10/100 meter fra det sted det er blevet lavet ;)


BilledeBillede


Charas fremstilling:

Charas

Charas, at lave en ryger

Wikipedia om charasHvad er Budder?

Budder er et forholdsvist nyt produkt af cannabis som går ud på at varme hasholie op og ilte det. Er ikke helt sikker på hvad det er der sker i olien, der er lidt mystik omkring emnet, men følgende links kan nok kaste lidt lys over sagen.

Rusen skulle efter sigende være mere frisk og mindre stener, og uden de negative bivirkninger som hashrygning kan have

Skulle indeholde omkring 80-99% THC, det bedste med den højest målte THC-procent i et naturligt cannabisprodukt: 99,6%

Alm. pot indeholder til sammenligning ca. 1-3% THC

Billede
hAsh*_*BEaNs budder trykket til klump


Budder fremstilling:


Budder 80-99% THC

CannabisCulture artikel om budder

CannabisCulture artikel om budder 2

Wikipedia om budderHvad er pollen?

For det første er det han-plantens "sæd" som skal bestøve hunnernes buds/blomster.

For det andet bruges det også om ekstra fin hash der kun består af rene trichomes, tit kold-presset så det får en fin lys farve og er løsere i det end varm-presset hash som smelter og ændrer struktur og farve til mere mørk og fast.

Pollenryger blev solgt på Staden, og var normalt rigtig god. Det hænder at man stadigvæk får fat i noget godt "pollen". Ret misvisende navn da pollen fra cannabisplanter ikke indeholder noget THC overhovedet.

Har fundet et par gode bud på navnet pollen:

Malkavian skrev:
Pollen eller "polm" er en overvejende hollandsk betegnelse, som ikke har noget med ægte han-plante blomsterpollen at gøre. Ligesom planter har "støvfang", til at fange pollen med, så kalder hollænderne åbenbart fint rystet "trichome støv" for pollen/støv.


Gstar skrev:
Hmm malkavian jeg er vist ikke enig der.. Pollon hash stammer fra marokko og såvel ordet


fra denne tråd http://community.dcfonline.dk/index.php ... ic&t=1876&Presset skunk/pot?

Nogen gange støder man på presset pot/skunk i Danmark, hovedsageligt pga. problemet med at transportere hele buds, da de fylder væsentligt mere end et par plader hash.
Gør røgen mere stener, og lugten ændres.
Personligt foretrækker jeg hele buds

Man ser det mere i de pot-rygende lande som USA og Mexico


Tråd om presning af potHvad så med standard, 60'er, 80'er og ryger?

De forskellige betegnelser for hashens styrke er lavet af pushere, og refererede engang til hashens pris på Staden. Men de kan generelt ikke bruges til en skid, de kan kalde det hvad de vil, der er ingen kriterier for hvad hash skal indeholde af THC for at hedde noget specielt. Tit ser man "80'er" solgt til 50kr, og den er tit ikke mere værd. Julehash, ryger, slasker, god 90'er og lign. kan dække over hvad som helst, husk på at de bare skal tjene penge.

Meget dårligt hash laves ved at de tørrede plantedele såsom blade og stængler bliver knust og blandet op med de eftertragtede trichomes, og presses med mange tons tryk for at få det til at sidde sammen. Der findes adskillelige metoder til at få det tørre pulver til at hænge sammen, noget som jeg ikke er klog på, jeg prøver ikke at fremstille skod-røg ud af mine planter

Hvis du har haft en klump hash i hånden der ikke bliver blød af varme, er hård og pulveriserer, har du sikkert fået noget røg med højt indhold af ikke-euforiserende materialer. Gerne omtalt som kamel-hash
Jo færre % en klump hash indeholder af trichomes, jo dårligere virker det, og du skal ryge mere for at blive ligeså skæv. Hellere ryge 0,3g god hash end 1,5g skodhash der bliver til pulver bare man kigger på det. Tit får jeg også hovedpine og en dårlig rus hvor jeg sidder og er små-irriteret over manglende virkning. Sker heldigvis sjældentHvordan sikrer man sig så at ens hash er godt?

Det kan du ikke... Du kan prøve at lugte til det, men der er ikke nogen klare kriterier du kan bedømme din klump på. Men du kan følge de mest brugte lommetests.

1. Lugter det skarpt af hash? Eller kan du kun lige ane en snert af tjald? Normalt skal god hash dufte, men det varierer meget mellem sorter og metode til ekstraktion.

2. Hvordan reagerer det på ild?

-Bobler det når flammen kommer tæt på?
-Går der ild i det med det samme når flammen er tæt på?
-Bliver det ved med at brænde og afgive en hvid tyk røg?
-Bliver det blødt når det bliver varmet op? Og forbliver det blødt eller bliver det stenhårdt efter 2 sekunder?

Hash er harpiks, og er i ren form flydende som f.eks. akaciehonning.
Hvis din hash ikke bliver blød ved varme, ikke brænder men bare bliver sort, kan du være sikker på at det ikke er godt

Der er ikke nogle faste kriterier, da producenterne åbenbart kan få dårlig hash til at opføre sig som godt hash via. forskellige tilsætningstoffer. Nogen gange kan man sku godt blive snydt, selv efter mange års rygning
Selvom din hash bobler (som plastik) lugter af hash, er blødt (som ler) og brænder godt, behøver det ikke at være godt. Den eneste måde du finder ud af om dit hash er godt, er ved at prøve det :)

Rens så det beskidte hash!Blandede links-sektionen

DCF's brugeres bedste billeder af hash, nol og budder :!:

Daniell's emne omkring forskellig hash

Ryge ryst direkte?

Sniffe ryst?

Ryst og Nol på nedfrossen frisk pot ?

Rygeoplevelser med ICE

At ryge nol

Rens så det beskidte hash!

Cannabis Culture Bubblehash-artikel


Sidst rettet af Dr. X den 13. marts 2007 - 22:16, rettet i alt 556165 gange. Mindst!


Top
 Profil  
 
Indlæg: 06 maj 2011 23:16 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 10 apr 2010 17:41
Indlæg: 31
Nice :D Alt for godt lavet, takker!


Top
 Profil  
 
Indlæg: 07 maj 2011 21:56 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 28 apr 2011 16:55
Indlæg: 35
AWESOME!


Top
 Profil  
 
Indlæg: 07 maj 2011 22:28 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 26 jun 2009 11:55
Indlæg: 2214
Geografisk sted: Casa Tranquila
Lækkert at dele af den stadig er online. Kan den her tråd ikke blive gjort sticky indtil en evt. reupload af guiden?

_________________
«Jeg tror, det er vigtigt med oplevelser, der taler til vores sanser, noget, der befrugter vores fantasi, som nærer tanken, og som kan gøre vores verden større.
Det er slet ikke så unyttigt endda.»
HKH Margrethe ll af Danmark


Top
 Profil  
 
Indlæg: 19 jun 2011 19:19 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 12 feb 2011 05:03
Indlæg: 3
I want.. Det ser så NICE UD!!!!


Top
 Profil  
 
Indlæg: 03 aug 2011 17:20 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 03 aug 2011 17:05
Indlæg: 1
Hvorfor virker alle linksne ikke?


Top
 Profil  
 
Indlæg: 04 aug 2011 00:10 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 07 aug 2000 01:01
Indlæg: 1461
Geografisk sted: Sjælland
Nissen68: Sikkert fordi posten er fra d. 19 marts 2007.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 03 nov 2011 00:37 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 03 nov 2011 00:29
Indlæg: 1
hey, har et spørgsmål som jeg diskuterer med en bekendt.
har set flere plader har printet bogstaver og symboler på sig såsom: K,M,S, en skorpion osv. hva betyder det egentlig?
på forhånd tak :D


Top
 Profil  
 
Indlæg: 07 nov 2011 17:06 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 05 sep 2007 22:56
Indlæg: 867
Det kan tit være en indikering på kvaliteten af hashen, eller dem som presser pladerne, tilføjer et 'kvalitets stempel' på sin hash. Men det kan jo let forfalskes..

_________________
lolton


Top
 Profil  
 
Indlæg: 30 dec 2011 15:59 
Offline
Insane psychedelia user!

Tilmeldt: 12 mar 2008 12:31
Indlæg: 2055
Jeg har røget budder, flere gange. Og ja, det virker kraftigt. Men jeg vil aldrig smide så mange penge efter et cannabisprodukt. Virkningen, sat op mod en ganske normal go' ryger, er ikke de ekstrapenge værd.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 09 jan 2012 18:47 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 05 jun 2009 17:08
Indlæg: 487
Geografisk sted: Århus
Har tit fået forskellige slags hash, der havde præcis det samme stempel. Er ret sikker på at de fusker med det i Spanien inden det blir sendt ud.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 04 feb 2012 18:07 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 04 feb 2012 16:21
Indlæg: 6
Jeg laver budder en gang i mellem. Jeg gør det for at ryge så lidt som muligt. Oftest ryger jeg det i vaporizer sammen med noget pot, men jeg kan også godt finde på at ryge det rent ovenpå aske i en bong. Det er også en meget ren rygemetode og bongens vand holder sig helt rent.
Når jeg ryger budder på aske vil jeg tro at budderen fra potten holder lige så længe som hvis jeg havde lavet joints af potten (mit pot er Jack Herer) Jeg kunne forresten ikke drømme om at putte tobak i mine joints. Lækkert cured pot smager simpelhen for lækkert rent til at der skal tobak i mit.. Nå, jeg læste bare om folk som ikke kunne drømme om at lave budder af deres i forvejen lækre pot... det er en skam. Budder er super lækkert - det skal bare ryges rent, så man får en ren skævert uden al den tobak og forbrænding i det hele taget. Budder holder længe fordi man får kontant betaling selv med et meget lille hoved.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 10 sep 2012 14:39 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 03 apr 2002 01:01
Indlæg: 2435
Geografisk sted: Sjælland
Hvis nogen ved hvad der er sket med xpert, så i gerne skrive det eller i det mindste PM.

_________________
All perverts may not be marijuana smokers, but practically all marijuana smokers are perverts.
Colonel Garland Williams, former head of U.S. Narcotics Enforcement


Idag kan vi dø af at elske med hinanden
Så vi lever som vi gør. fordi vi ved vi' på spanden
Verden er for fuld af lort, til jeg kan sortere
Så jeg prøver bare på at få mit liv til at fungere


Top
 Profil  
 
Indlæg: 04 feb 2016 23:42 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 10 jul 2012 22:40
Indlæg: 214
Geografisk sted: Vatikanstaten
Bubber skrev:
Hvis nogen ved hvad der er sket med xpert, så i gerne skrive det eller i det mindste PM.


Tror du ikke bare at han, ligesom mange andre efterhånden, er stoppet med at bruge Psychedelia?

_________________
It is no measure of good health, to be well adjusted to a sick society.
Alt jeg skriver og tidligere har skrevet, er baseret på fantasi, eller mangel derpå, og forestillinger. Jeg tager intet ansvar for mine udtalelser, ej heller for dine beslutninger baseret her på. Mine holdninger er baseret på opdigtede scenarier, har ingen troværdighed, og bør forstås med kraftig ironi. Jeg har intet kendskab til stoffer, eller folk der tager dem.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 29 feb 2016 06:07 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 29 feb 2016 04:52
Indlæg: 11
Geografisk sted: Skanderborg
Lækker guide til de der ikke er helt inde i den grønne verden :3


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 15 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 7 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team