Jamen det er jo lige mit område det her
Det du skal gøre, for at tilberede din San Pedro cactus perfekt er:
en god dose af cactusen er 300-400g, så er du på den sikre side.. du får i hvertfald et trip, og du kommer ikke alt for langt væk.. ellers hvis du vil være helt gak i låget.. 450g (mener jeg)
du skal først pille skinnet og nålene af (skinnet er lige så tyndt som tape, og det kan pilles let af hvis man starter fra et hjørne af, som når man tager et klistermærke af)
du skal nu skære kødet af helt indtil stammen af cactussen.. og stammen kan du bare smide væk..
Man tager og smider alt det du har nu i en foodprocesser, og mixer det i noget tid.. du har nu en meget underlig substans, som du skal stille i to potioner..
en potion med det faste og en potion med det flydende...
det flyende tager du og hælder i en cultura (10kr i netto) og blander godt (det kan gøres ved at hælde culturaen ud i en skål, så hælde det flydende ned oven i og blande med et piskeris el. lig.) så drikker så din cultura/meskalin væske. En cultura tager nemlig ALT den dårlige smag af cactusen.. jeg ved ikke hvorfor? Den ordner også maven så du ikke ender med mavepine efter du har spist det... og tilsætter din fasteføde af san pedro og spiser.. det kan blandes med spagethii og ketchup (nok ketchup kan tage den lede cactus smag)...
efter 2 timer kan du sagtens mærke noget.. og efter 4 timer er du meget meget glad

ehehheh