Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 21 jul 2025 08:05

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 14 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 10 nov 2006 16:26 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 23 sep 2006 10:28
Indlæg: 81
tænkte at jeg ville prøve at lave lidt hash mad:P

Jeg tog 1½-2 gram hash og skar det ud til pulver.....havde sat pladen på god blus...smed lidt smør på banden og smed noget karry i for at skjule smagen en smule. Jeg smed en kyllinge filet på panden....sørgede for at vende og dreje den i det gul/brune smør og tilføjede lidt salt og peber. Lavede dertil nogle grøntsager.....

Lige nu sidder jeg bare og stener, laver lidt lektier og "venter...

Jeg gjorde egentligt dette lidt uden en guide så ville bare høre om det var en rigtig dårlig ide?


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 10 nov 2006 16:32 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 03 jan 2005 16:59
Indlæg: 250
Ja så længe du har fået dit hash varmet op i noget fedtstof (smør i dette tilfælde) så skal det nok give en god effekt. Hvordan smagte maden?

Hvor ofte og hvor lang tid har du røget? Hvilken kvalitet var hashen i dette tilfælde? Hvis det er første gang du prøver at spise hash skal du være opmærksom på at der nok går 45 minutter til en time før virkningen træder ind, og den kan være ret kraftig.

Men god stener, ville ønske jeg netop havde spist hash-kylling.. Men jeg må nøjes med en joint til.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 10 nov 2006 16:32 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 20 feb 2005 02:46
Indlæg: 382
Geografisk sted: Midt i ingenting... +/-
Jeg vil mene at 1½-2 gram hash er en del når man spiser det.
Men du stegte jo kun kyllingen i det, så helt så meget hash har du nok ikke fået.
Tror bare du skal forberede dig på at blive godt skæv :D i en god rum tid.
Nyd det :P


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 10 nov 2006 16:49 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 23 sep 2006 10:28
Indlæg: 81
Har prøvet at drikke noget RET heavy stuff før hvor dette blot er standard........

Sidste gang jeg drak det i the gik der næsten 2½ time....Det smagte fremragende....man kunne kun smage hashen meget lidt(Vi elsker jo vores hash men det smager jo ikke ligefrem fantastisk) men med karry og andre krydderier...

Jeg hældte alt smøret ud over kødet for at få det hele


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 10 nov 2006 16:53 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 28 feb 2006 23:46
Indlæg: 691
Geografisk sted: Rundt på gulvet
Du burde blive rimelig basket aligevel.. 45 minutter til halvanden time så skulle du gerne blive skæv.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 10 nov 2006 16:54 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 20 feb 2005 02:46
Indlæg: 382
Geografisk sted: Midt i ingenting... +/-
Jamen og så er det jo bare at holde fast :)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 10 nov 2006 17:07 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 23 sep 2006 10:28
Indlæg: 81
Indtil videre er der ikke så meget.......Men mon ikke det kommer....Ska nok smide lidt report herinde:P


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 10 nov 2006 17:30 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 16 aug 2005 20:11
Indlæg: 512
Mine erfaringer er at der sagtens kan gå 2timer+ før thcen gør en indvalid resten af dagen, men jeg undrer mig lidt over om du først har smidt tjalden på en varm pande uden fedtstof, for så kunne jeg da godt fristes til at tro thcen allerede er fordampet?

men jeg glæder mig ihvertfald til at hører hvordan det er gået, 2g er rimelig okay, alene..


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 10 nov 2006 18:34 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 23 sep 2006 10:28
Indlæg: 81
nej nej....smed først smør på......sorry hvis det kunne misforstås


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 10 nov 2006 19:03 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 28 feb 2006 23:46
Indlæg: 691
Geografisk sted: Rundt på gulvet
hvaaa... det virker ikke eller hvad


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 10 nov 2006 19:10 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 23 sep 2006 10:28
Indlæg: 81
jo-.....Jeg er klart ved at blive stæv men stadigvæk mildt.........men der gik også 2-3 timer


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 11 nov 2006 19:56 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 15 nov 2000 02:01
Indlæg: 1774
Geografisk sted: Bananmonarkiet DK
Hvis du har gennemstegt fileten, har der vel gået ca. 2*4 minutter og med
8 minutter med stegetemperaturen "på god blus",mon ikke cannabinoiderne er fordampet?

Edit: Som Lalandia tilsyneladende allerede har påpeget...


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 14 nov 2006 04:13 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 23 sep 2006 10:28
Indlæg: 81
CannaChem skrev:
Hvis du har gennemstegt fileten, har der vel gået ca. 2*4 minutter og med
8 minutter med stegetemperaturen "på god blus",mon ikke cannabinoiderne er fordampet?

Edit: Som Lalandia tilsyneladende allerede har påpeget...


Hvordan skal man så gøre=? Jeg synes jeg blev ret dampet


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 14 nov 2006 06:31 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 03 apr 2002 01:01
Indlæg: 2454
Geografisk sted: Sjælland
Admire skrev:
Hvordan skal man så gøre=? Jeg synes jeg blev ret dampet


Du brugte også en del. Idéen med at opløse det i smøret er god, men lad være med at stege idet. Brug det istedet i en gryderet. Så er du sikker på at få det hele med og det bliver ikke opvarmet for meget.

_________________
All perverts may not be marijuana smokers, but practically all marijuana smokers are perverts.
Colonel Garland Williams, former head of U.S. Narcotics Enforcement


Idag kan vi dø af at elske med hinanden
Så vi lever som vi gør. fordi vi ved vi' på spanden
Verden er for fuld af lort, til jeg kan sortere
Så jeg prøver bare på at få mit liv til at fungere


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 14 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 7 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team