Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 21 jul 2025 14:57

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 7 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 08 aug 2011 16:20 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 20 jul 2011 14:54
Indlæg: 28
Hej om lidt skal mig og min ven lave kakao med hash.
Vi har tænkt os at lave varm kakao, og så smelte noget smør.
Så putter vi hashen i smøret når det er smeltet og derefter hælder vi det i kakao'en.

Og lige til info har vi tænkt os at lave 2 kopper..

Og nu til spørgsmålene:
1. Hvor meget smør tror i man skal bruge?
2. Hvor lang tid skal hashen være i den smeltede smør før man hælder det over i kakao'en?


Top
 Profil  
 
Indlæg: 08 aug 2011 16:25 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 09 jun 2007 15:11
Indlæg: 2503
Geografisk sted: Urethra, anywhere/anybody.
Jeg ville bruge noget tung chokolade istedet, med højt kakaoindhold. Med den fremgangsmåde der kommer smøren sikkert til at lægge sig som en klam hinde af slam i toppen af kruset, og tro mig, det smager af røv!

_________________
Halose findes ikke. Han bevæger sig under radaren, sætter sig imellem stole og vandrer alene rundt, imens du sover.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 08 aug 2011 16:28 
Offline
Insane psychedelia user!

Tilmeldt: 12 mar 2008 12:31
Indlæg: 2055
1: Du skal ikke bruge smør! det smager afskyeligt og giver halsbrand. Brug i stedet rigtig chokolade, med et højt indhold af kakao ca 70% eller derover. Opløs cannabissen i det, i et vandbad, og hæld mælk i bagefter, til du får den ønskede 'tykkelse' på kakaodrikken.

På denne måde får du en skide go kop kakao.

Velbekomme. :)

Hvis du alligevel har tænkt dig at gøre det med smør, så brug så lidt af dette som muligt - kun lige nok til at di hash kan opløses der i. Hashen skal ikke have særlig lang tid ~2min ca.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 08 aug 2011 17:44 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 08 aug 2011 16:28
Indlæg: 73
Jeg har selv brugt smør, og det er rigtigt at det godt kan blive lidt gustent hvis du bruger for meget.. Men ellers synes jeg det er okay, så længe det ikke står for længe, da smøren falder til bunds :(! .. Men skal da helt sikkert prøve med noget chokolade !


Top
 Profil  
 
Indlæg: 08 aug 2011 18:26 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 23 jul 2011 19:19
Indlæg: 4
Jeg foreslår at du først opløser det i smør, og derefter lægger chokolade i, det får en super lækker konsistens, og du kan let hælde det op i bagefter.

HUSK ikke varm smøret/chokoladen så det bliver over 50 grader når du skal lægge tjalden i, det brænder thc'en.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 08 aug 2011 18:27 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 23 jul 2011 19:19
Indlæg: 4
Jeg foreslår at du først opløser det i smør, og derefter lægger chokolade i, det får en super lækker konsistens, og du kan let hælde det op i bagefter.

HUSK ikke varm smøret/chokoladen så det bliver over 50 grader når du skal lægge tjalden i, det brænder thc'en.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 11 aug 2011 14:37 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 27 jan 2011 15:14
Indlæg: 649
RødhåretM skrev:
Jeg foreslår at du først opløser det i smør, og derefter lægger chokolade i, det får en super lækker konsistens, og du kan let hælde det op i bagefter.

HUSK ikke varm smøret/chokoladen så det bliver over 50 grader når du skal lægge tjalden i, det brænder thc'en.


Sikke noget vrøvl. Blandingen skal netop varmes for at decarboxylere THC-COOH for at give THC.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 7 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team