Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 11 maj 2024 13:19

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: mjød
Indlæg: 14 nov 2000 02:57 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 14 sep 2000 01:01
Indlæg: 129
Geografisk sted: Mars
Hvad tror i chancerne er for at kombinere denne med noget vinbrygning ?????? woooooooow 25 liter ad gangen Billede

"Liquid Growth Medium
Huge thanks to The Walrus!
Mycelium can be cultured in a liquid (as opposed to a solid like vermiculite/brown rice flour) which you can then use to easily inoculate substrate and start mycelium growth much faster than if you were using spores.

You should first go to your local homebrew supply store and buy the lightest colored powdered malt extract they have. Mix 4% (by weight) malt extract powder with distilled water (boil it, and then mix in the powder. No need to let it cool to room temperature first). Pour this medium into any large jar with a metal lid, and make one small hole in the lid with a nail. Cover the top tightly with aluminum foil, and either boil the jar in water for an hour (be sure to put the jar on a washcloth and not directly on the bottom of the pot) or use a pressure cooker set at 15psi for 20 minutes. Let the jar cool overnight.

The next day take your spore syringe, stick the needle through the hole in the lid, and squeeze in the solution. Cover the top of the jar with aluminum foil again, only not too tightly since you'll want to allow gas exchange. Keep the jar somewhere warm and dark, and agitate it every day. You should notice the solution becoming milky, and towards the end of the incubation you'll see fluffy pieces of mycelium floating around in it. At this point you can keep it in the fridge until you're ready to use it. When you want to start a mushroom culture somewhere, flame-sterilize the needle of a 10cc syringe, let it cool, stick it through the hole in the top of the lid, and pull in as much solution as you need. You can then inject this into your substrate and it will start growing immediately. Any time you run low on mycelium solution, go through the same process with another jar only instead of injecting spores inject the last of your mycelium solution. Be on the lookout for any contamination!"

Lyn


Top
 Profil  
 
 Titel: mjød
Indlæg: 14 nov 2000 02:58 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 14 sep 2000 01:01
Indlæg: 129
Geografisk sted: Mars
By the way så koster maltekstrakt næsten ingen ting og kan købes i matas Billede)

Lyn


Top
 Profil  
 
 Titel: mjød
Indlæg: 14 nov 2000 15:42 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 05 nov 2000 02:01
Indlæg: 1
Smager mjød ikke ad h.. til?


Top
 Profil  
 
 Titel: mjød
Indlæg: 15 nov 2000 00:38 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 21 jul 2000 01:01
Indlæg: 29
Geografisk sted: Silkeborg, Jylland, Danmark
Det du beskriver, oven for, kommer jo aldrig til at blive noget i nærheden af mjød.
-og et godt råd: LAD VÆRE MED AT DRIKKE DET!

Malt er bare et sukker, som svampens mycelia skal bruge for at gro. Du kan også bruge vandet, fra 300 g kartofler, du har kogt i en time, og så tilsætte dextrose, dette media finder jeg meget bedre end malt-mediaet.

Hvis du har tænkt dig at bruge malt-media, så sørg for at du køber lys-malt, meget fint støf der IKKE klister. Og lad være med at købe mørk brygge malt da det har været karrameliseret og ikke kan bruges.

Under autocleaveringen pas da på at du ikke har for høj, ved varende temp. da, hvad endten du bruger dextrose eller malt, vil karramelisere.

Har du tænkt dig at trække psilocybin af myceliaen, eller har du tænkt dig at inoculere et spavn-media og derved få myceliaen til at danne frugt legmer?

PSY-


Top
 Profil  
 
 Titel: mjød
Indlæg: 15 nov 2000 19:43 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 14 sep 2000 01:01
Indlæg: 129
Geografisk sted: Mars
Jeg har før brugt den maltekstrakt matas sælger til at lave lyn-gæring, den indeholder ud over sukkeret forskellige enzymer som gæren bruger i gæringen, i praksis vil det sige at man med store mængder gær og enzymerne kan gære 25 liter sukkervand op til 11-13 % sprit på 4-7 dage. Tanken var at jeg ville opdyrke myceliet først og derefter gære det, etv. med honning som sukker.
4% Maltekstrakt kan da ikke smage så slemt og man kan slå gæringen ned inden der kommer for meget sprit i !! Jeg tror det kunne komme til at smage godt og lækkert hvis man gider eksperimentere lidt med det. Den eneste bekymring jeg har er at psylocin/psilocybinen ikke vil være opløst i blandingen hvis der er for meget sprit til stede.
Alt i alt tror jeg godt man kunne udvikle en metode hvor man kunne lave fx 25 l. ad gangen, få en god smag og en problemfri fremstilling.

Lyn


Top
 Profil  
 
 Titel: mjød
Indlæg: 16 nov 2000 01:09 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 21 jul 2000 01:01
Indlæg: 1492
Geografisk sted: Someplace!
Det lyder sku spændene men jeg tænkte på hvor meget skulle man mon bruge for at trippe ??? jeg mener med 25 liter ??? Fordi man gider vel ikke stå og drikke flere liter af et eller andet der smager på en mindre fed måde !!! Men hvis det kun drjer sig om cenciliter lyder det da interresant !!! Fortæl mere når du har nogen resultater eller måske mangel på samme !

------------------
Støt fri hash !


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 26 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team