Hvis du ikke går efter at lave en gammel indiansk traditionel bryg, men bare vil prøve DMT så gjorde jeg følgende.
Mimosa hostilis koges i surt vand (pH >4) i ca. 2-3 timer. Søg for at tilsat vand under kogning så det ikke brænder ud. Det skal koge stille og roligt, ikke bulderer ej heller slimre. Når tiden nærmere sig stopper du med at tilsætte vand så du ca. har 100mL per person tilbage.
Imens har du ca. 45 min. før du vil tage Mimosa hostilis, taget Peganum harmala. Dette kan gøre smertefuldt eller det kan gøres nemt. Smertefuldt = kog den ligesom med mimosaen. Nemt = Køb det pulveriseret og put det i kapsler og slug dem.
Når du så har slugt alle harmala kapslerne venter du ca. 30-45min og så drikker du mimosa bryggen i en slurk.
Efter 20min skal du kaste op, hold det inde i dig så længe som muligt, men kast endelig op til sidst når det bliver for ubehageligt. Derefter, BOOM SHIVA!
