BisMann skrev:
Så vidt jeg har forstået, stoppes curringsprocessen som sådan når først potten er tørt, og kan ikke kickstartes ved at tilføje fugt igen efterfølgende
Den der "curringsproces" er jo lidt flygtigt defineret i relation til hamp, hvor det vel bare handler om at opnå bedre smag.
Men tobak kan jo modnes i store pakker, som fermenteres i mange måneder, hvor den subjektivt bedre smag skyldes mikroorganismer.
Ligeledes kan en nedbrydning af plantematerialet, klorofyl. etc. skyldes enzymatisk aktivitet lang tid efter høst, medmindre aktiviteten f.eks. stoppes ved varme over 50-60 grader eller ved (meget) lav vandaktivitet.
...og så gælder det jo bare om at opbevaringen foregår i et optimalt miljø, så THC-nedbrydningen undgås...f.eks. koldt,mørkt og "tilstrækkeligt" lufttæt(så vandet/isen i hampen ikke fordamper/sublimerer på fryserens koldeste overflade) i en dybfryser, hvor der stadig er tilgængeligt vand til enzymaktiviteten
