@ muscle Hvis nu du læser det om "hashkemi" i Sten Larris' bog, så ved du besked (tjek visionære planter - der ligger en kopi - eller søg på navnet, så er der en hjemmeside, som måske og måske ikke virker - eller send mig en email på min PM, så mailer jeg bogen til dig). Jensus, tror jeg, har også redegjort for det her på sitet. hmmm, var det ikke dig selv, der for et par uger siden videregav det råd, at hashen/potten "bare skulle kommes i retten som et krydderi" [img]images/smiles/icon_rolleyes.gif[/img] [img]images/smiles/icon_smile.gif[/img]
mvh
okok Larris skriver: Al hash kan bruges; men grøn hash og pot virker lige så godt som de finere hashsorter. Foruden de aktive stoffer indeholder hash en del stoffer, som ikke er aktive, men som omdannes til aktive stoffer ved rygning eller mere effektivt på følgende måde: Varm noget smør, magarine eller olie på panden, til det ryger ganske svagt. Kom så den velsmuldrede hash i, den skal være helt dækket af fedtstoffet. Du vil nu se nogle små luftbobler komme op fra hashen. Det skyldes at der sker kemiske processer, hvorved inaktive stoffer omdannes til aktive stoffer, og samtidigt dannes der kulsyre, der er en luftart. Når det ikke bobler nær så kraftigt mere (eller efter et kvarters tid) slukkes for gassen. Efter at fedtet er kølet lidt af, kan det bruges til alskens madlavning, f.eks. til at blande i pandekagedej. Efter denne behandling vil hashen virke 2-4 gange kraftigere, end hvis den blev brugt direkte. _____________________________________________ Vær lige obs på det sidste. Der har været snakket om det 1000 gange på det her site og folk er stadigvæk uenige.
[ 04 Oktober 2002: Besked ændret af: Nietzsche ]
|