At ryge sit mix på en almindelig tobakspibe.

I dette forum diskuteres alt mellem himmel og jord om hash, hamp, pot, skunk osv. der ikke vedrører dyrkning

At ryge sit mix på en almindelig tobakspibe.

Indlægaf Søvnigt Sind » 18 sep 2005 15:05

Ja min kæreste havde en tobakspibe til at ligge og jeg synes den fungérer fortræffeligt til at ryge sit mix på. Der kommer godt røg i den og man får mere med ad gangen end ved en joint. Dog ikke lige så hygge som at sidde med en joint, synes jeg ikke.
Men er vi andre herinde der har erfaringer med at ryge på almindelige tobakspiber?
Og lidt Off-topic: Vil den kunne bruges til at ryge salvia d. med?
Brugeravatar
Søvnigt Sind
Insane psychedelia user!
Emne Forfatter
 
Indlæg: 1963
Tilmeldt: 02 december 2004

Indlægaf Sms » 18 sep 2005 17:28

Gjorde det meget der jeg var en 17 18 år gammel. Men jeg syntes ikke det smagte så godt så gik derfor over til chillum og joints. Og ved chillumen er der osse lidt mere hygge over. Syntes jeg.
Brugeravatar
Sms
Medlem
 
Indlæg: 152
Tilmeldt: 17 maj 2004
Geografisk sted: Nykøbing Mors

Indlægaf Dr. Phibes » 18 sep 2005 19:15

Jada! Majspiben var et vigtigt værktøj, da jeg var ny i cannabisens verden! :)
Dr. Phibes
Insane psychedelia user!
 
Indlæg: 4843
Tilmeldt: 18 april 2001

Indlægaf Gæst » 19 sep 2005 06:51

majspiber sucks for hårdt men er et godt alternativ i mangel på bedre...


Nogle af mine buds sidder og ryger på denne her 900 kroners tobakspibe, og goddamn, den smager himmelsk, synd den ikke slår så hårdt..... men det kan man sagtens
Gæst
 

Indlægaf Piercer2 » 19 sep 2005 13:05

Jeg har en majs snade også, det er dog kun et minde om mit lille smut i gitterly hvor de gud hjælpe mig stjal mit kingsize papir med den komentar at dem brugte folk til at rulle joints af inde i spjælet.

Reallllyyyyyyy??????

Nå men de fanst ikke mine 20 gram hash som lige var nok til at klare mig igennem 5 overnatninger på Gitterly lejerskole, det var sku ikke så slemt som man kunne forvente.

Personligt syndes jeg en snade er ganeske hyggelig at ryge sit mix på, men det stopper nemt og kommer til at smage af din søsters sure røv iløbet af no time. Det er mega bøvlet at holde den ren for sovs, det kræver meget mere pasning end en Chillum og tiden man bruger på at rulle en joint som er frisk hver gang! YAY

Merskums piber ar det bedste helt klart men de liger også som regel pænt over 900 kr, sidste jeg så nogle super nice merskums piber kostede de fra 1400 - 2200 kr ca. men er også håndskåret og meget decoretive, så der liger mange timer i dem.

MVH
Piercer :twisted:
Piercer2
 

Indlægaf HardcoreWizard » 19 sep 2005 16:46

Jeg har en glaspibe med sliphole som jeg købet i Prag engang. Den virker udemærket, og slår rimelig hårdt :) Det er ikke den samme hygge, det er rigtigt, men godt i nødstilfælde hvis ikke man lige har andet. Derudover er den nem at gøre ren, da man bare skal hælde noget sprit igennem.
Man KAN godt ryge Salvia D. på en pibe, hvis der er rigtig godt gennemtræk i den. Jeg har gjort det nogle gange, men det er en ordentlig kradser for lungerne, da røgen er MEGET varm, og du inhalerer den i store mængder. Jeg ville holde mig til bong, medmindre vi snakker stærkt, standardiseret ekstrakt.
Brugeravatar
HardcoreWizard
Medlem
 
Indlæg: 458
Tilmeldt: 13 september 2004
Geografisk sted: Tåstrup


Tilbage til Cannabis generelt

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster