Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 18 maj 2024 23:39

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 7 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 14 maj 2009 22:13 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 14 maj 2009 21:50
Indlæg: 5
hey folkens...

jeg har endelig pladsen og privatlivet til at kunne starte min egen lille farm for første gang... jeg har set adskellige video'er på youtube og læst nogenlunde de samme ting herinde... men jeg synes stadig jeg mangler noget viden omkring nogle ting i forhold til det miljø jeg har tænkt mig at have svampene tli at stå i...
jeg har nemlig to mellemstore akvarier jeg havde tænkt mig at fylde op... jeg vil gå meget op i detaljerne for at sikre det gode udbytte... men hvad batter virkelig? og hvilke medier kan man lave cakes af? hvilke strains er de letteste at dyrke i forhold til virkningen?

og hvilke forhandlere er billigst?

venlig hilsen ole


Top
 Profil  
 
Indlæg: 15 maj 2009 00:02 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 20 aug 2008 12:11
Indlæg: 423
Du kan finde en masse gode svar på dine spørgsmål, hvis du besøger hjemmesiden Shroomery.com

P.S. der må desværre ikke linkes til forhandlere.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 15 maj 2009 00:06 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 03 jun 2005 05:20
Indlæg: 619
Når du skal dyrke for første gang vil jeg råde dig til at starte med at teste dine metoder. Brug dit første grow til at sikre at du gør tingene rigtigt. Vær specielt opmærksom på at undgå kontaminering af dine kager. Når det går galt, er det oftest der fejlen ligger.
Det er glimrende at du gerne vil gøre det så godt som muligt, men ærligt talt; hvis du bare gør tingene halvvejs rigtigt kan du let få nok svampe til både dig selv og et par venner. Optimering af growet kan du sagtens vente med indtil du har fået rutinen indlært. Det primære er at komme igang.

Jeg har selv dyrket med standard metoden; ris og vermiculit kager i en box med perlitfugtning. Det giver et rigeligt udbytte. Jeg har også prøvet med udblødte kikærter i mediet (bare for sjov) og det gik fint. Svampene er i virkeligheden ikke så krævende. Et rent medie, lidt at spise og noget vand, så gror de.
Med hensyn til strains tror jeg ikke du skal bekymre dig så meget om det. Jeg fik en no-name mexicansk svamp i et growkit og den har gjort det glimrende i flere generationer.

Forhandlere af remedier kan findes overalt: perlit og vermiculit hos planteskoler (evt. dyrehandler for vermiculitten), sprøjter til inokulering på apoteket, glas, bokse og ris i dit lokale supermarked, sammen med alkohol til desinfektion. Mere kompliceret er det ikke.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 15 maj 2009 03:45 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 14 maj 2009 21:50
Indlæg: 5
jeg er kommet frem til at jeg vil dyrke i heste-lårt... det er gratis og øko... jeg tror jeg vil bruge alle mulige forskellige andre ting ved siden af og se hvad der fungere bedst.. køre 2 forskellige strains og se hvad der er bedst...


Top
 Profil  
 
Indlæg: 15 maj 2009 08:58 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 17 sep 2007 15:10
Indlæg: 681
Geografisk sted: Meget langt væk
Jeg er enig med Lukasinos råd om PF tek (riskager). På den måde behøver du ikke starte med at lægge ud med at smide penge efter en trykkoger. Når riskagerne er fuldt koloniserede kan du bruge nogle af dem til at pode dit pasteuriserede hestelort med, og fx. lade resten blomstre på almindelig PF tek vis i akvariet.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 17 maj 2009 01:03 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 14 maj 2009 21:50
Indlæg: 5
yeah... det lyder meget godt... jeg har bare et spørgsmål mere...når det bliver varmere udenfor kunne jeg så ikke lave et "bed" i min have?


Top
 Profil  
 
Indlæg: 17 maj 2009 09:33 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 17 sep 2007 15:10
Indlæg: 681
Geografisk sted: Meget langt væk
Jo i princippet, og med lidt eksperimentationslyst skulle det være muligt. Men det lyder ikke til at være den letteste måde at dyrke cubensis på. Prøv at læse hvad Kaktus Klausen skriver under tråden "Svampedyrkning generelt".

Ellers skal du have fat i en af træspiserne, som normalt vokser op om efteråret. Prøv at søge på forfatter: Flimmer og emne/søgeord: "azurescens". Det er nok for sent at håbe på at høste til efteråret i år, men det kan sikkert ikke skade at starte et bed allerede i år...


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 7 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team